Stil

MAJICA JELENE ĐOKOVIĆ JE HIT! Potpuno je u njenom fazonu, a kad pročitate šta na njoj piše - i vi ćete je poželeti

Autor Maja Gašić

Imala je odličan povod da je obuče

Izvor: Instagram/screehnshot/jelenadjokovicndf

Dok Nole niže uspehe na Australijan openu, njegova supruga Jelena podelila je vesti koje će najviše obradovati mališane vojvođanskih sela Vajska i Ljubiš.

Uz podršku više od 1.000 velikodušnih pojedinaca i kompanija, Novak Đoković Fondacija je uspešno realizovala još jednu donatorsku kampanju "Sezona darivanja", a tokom koje je prikupljeno više od 100.000 evra za izgradnju, rekonstrukciju i opremanje vrtića u ovim selima Vajska.

Sjane vesti Jelena je objavila na Instgramu, a pored reči pohvala i zahvalnosti brojnih pratilaca na ovoj društvenoj mreži, Novakova supruga je dobila i pregršt komplimenta za specifičan stajling. 

Izvor: jelenadjokovicndf

Po običaju, bila je krajnje ležerno odevena, u crnim helankama i naizgled sasvim običnoj majici... Upravo je majica privukla pažnju njenih pratilaca. 

Maštovit crtež škole pune đaka i citat poznate pesme Ljubivoja Ršumovića "Au, što je škola zgodna" savršeno su odgovarali prilici, odnosno uspešno završenoj kampanji za izgradnju vrtića za mališane. 

Izvor: Instagram/screehnshot/jelenadjokovicndf

Odevni komadi sa printom i animiranim junacima su moderni poslednjih godina, a majica Jelene Đoković, sa ovako dobrim crtežom i citatom koji vraća u detinstvo, sasvim sigurno je model koji će svi poželeti!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.