Stil

ZBOG POKLONA KOJI JE DALA MUŽU ZA DAN ZALJUBLJENIH POSTALA HIT: Ovo nijedan muškarac ne želi da dobije! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Baš se potrudila, ali ipak su joj mnogi poručili da je jadna

Izvor: TikTok/Screenshot/gr93la

Dan zaljubljenih obeležava se širom sveta 14. februara, a prema običaju, tog dana partneri jedno drugom poklanjaju nešto čime na simboličan način izražavaju svoju ljubav. Jedna žena i te kako se potrudila oko poklona koji je napravila za svog muža, a zbog toga je postala hit na društvenim mrežama.

"Šta ste dobile od muža za Dan zaljubljenih? Pošto svi na mrežama dele šta su poklonili svom partneru, odlučila sam da i ja pokažem poklon koji ću dati mužu", kaže žena po imenu Glorija na TikToku.

Na početku snimka nije baš sasvim jasno kakvo iznenađenje Glorija sprema, ali onda je objasnila.

"Spremila sam mužu slatku malu kutiju i ispunila ih fotografijama svih devojaka čije je fotke lajkovao na Instagramu. Nadam se da će mu se svideti", kaže ona.

Glorija je odštampala fotografije tih devojaka i zalepila ih za drvene štapiće koje je nabola u stiropor i svom suprugu poklonila mini "zid srama".

@gr93la

What did you gets get your man for Valentine’s Day ? ##fyp##valentinesday##messytiktok##couplegoals##crazy##fypシ

I dok su neki bili oduševljeni njenom idejom, drugi su joj poručivali da je jadna i sitničava.

"Pa, jeste lajkovao slike tako da, sigurno će mu se dopasti poklon", jedan je od komentara, dok jedna devojka kaže: "Meni će trebati veća kutija".

"Najbolji poklon ikada, molim te, objavi njegovu reakciju", pisali su joj, što je Glorija i uradila, a muž baš i nije bio oduševljen.

@gr93la

I have a sense of humor with my man! I don’t know about y’all but I thought this was the perfect gift He loved it ##gorgeousgirls##fyp##joke

♬ original sound - Gloria

Neki su bili zgranuti ovim poklonom pitajući je zar je zabranjeno "lajkovati" drugima fotografije ako si u vezi, a jedan mladić je napisao: "Iznenada mi je drago što sam singl".

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi