Horor!

BEZ PRETERIVANJA, OVO JE NAJSTRAŠNIJE KUPATILO NA SVETU! Sve u njemu je glanc novo, ali 1 detalj ledi krv u žilama

Autor Maja Gašić

Da bi ušao u ovo kupatilo, čovek mora da ima čelično jake živce i enormnu hrabrost

Izvor: Profimedia

Kada kažemo "najstrašnije kupatilo" svi pomislimo odmah na neku staru prostoriju punu mrtvih životinja, prljavu i u raspadnutom stanju

Kupatilo o kojem pričamo je glanc novo. Svi elementi su krajnje trendi, boje su na mestu, uredno je, ali pod... bukvalno ledi krv u žilama!

Dizajner i arhitekta Hernandez Silva očigledno nije tako mislio kad je stvarao svoje remek-delo. Stan na samom vrhu 15-spratne zgrade, sagrađene u centru meksičkog grada Gvadalahara 70-ih godina, postao je mesto za realizaciju najkreativnijih ideja.

Silva je uzeo na sebe da ceo sprat transformiše u moderan penthause. Srušio je pregradne zidove, stavio ogromne vitraže, kombinovao prostor stana sa balkonom-verandom. Rezultat je spektakularni studio u modernom duhu. Međutim, ono što je sve najviše iznenadilo jeste dizajn toaleta.

Ova prostorija je sagrađena iznad nekadašnjeg otvora za lift, a da bi ga učinio što efektnijim, Silva je umesto "čvrstog" poda stavio staklo. Kupatilo izgleda prilično udobno, stilski doterano, sve dok ne pogledate u noge - i dizajn odmah prestaje da bude važan.

Osećaj je jeziv, u svakom trenutku imate utisak da možete da propadnete u otvor dubine 33 metara.

Šta mislite, da li biste mogli opušteno da vršite nuždu na ovom mestu?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.