Feng šui

TRIK ZA PRIVLAČENJE NOVCA KOJI KOŠTA 36 DINARA: Posadite "seme bogatstva" u saksiju, stavite je u baš ovaj deo stana!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Potrebni su vam dinari u metalu, papir i sobna biljka!

Izvor: YouTube/Planterina

Feng šui nas uči kako da privučemo sreću, uspeh i novac, a ovo je jedan od najpopularnijih trikova - naučite kako se pravi i sadi "seme bogatstva"!

Već smo vam pokazali trik sa osam dinara u novčaniku, a za "seme bogatstva" potrebno vam je 36 metalnih dinara, ili bilo kojih 36 novčića. Spremite i papir i olovku, kao i 36 malih crvenih koverata koje možete napraviti i sami od crvenog papira. Vaša omiljena sobna biljka biće potrebna za poslednji dan ovog trika.

Ovaj ritual traje 36 dana. Svakog dana, uzmite papirić, i na njemu napišite devet stvari koje biste želeli da imate. Okrenite ga i s druge strane napišite devet stvari za koje ste zahvalni što ih već imate. Ne morate zapisivati materijalne stvari ni na jednu stranu, već to mogu biti i apstraktne, svakodnevne stvari ili doživljaji. Nije takođe neophodno da smišljate devet novih svakog dana, možete ponavljati uvek iste i dodavati nove koje vam padnu na pamet.

Papir stavite u koverticu i dodajte jedan novčić. Koverte stavljajte u deo stana ili kuće koji aktivira bogatstvo, ako stojite na ulazu i gledate u svoj dom, to je deo koji je levo, dijagonalno od vas, najdalji.

Po isteku 36 dana, sakupite sve koverte. Novac izvadite, a na papirićima precrtajte sve što ste dostigli, kupili ili ostvarili u međuvremenu. Koverte i papiriće iseckajte veoma sitno makazama, a potom ih stavite u zemlju u saksiji sobne biljke. Slobodno ih stavite na samo dno, neka ih zemlja potpuno pokriva. Biljku stavite u deo stana koji aktivira novac.

Pročitajte i šta bi uvek trebalo da nosite u novčaniku da biste privukli bogatstvo, a nije novac, i proverite da li vaš oblik tašne "odbija" novac!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi