UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! ŽENE UNAKAŽENE U BEOGRADSKOM SALONU: "Doktorka me leči kao da sam izgorela u požaru!"

Beograđanke na društvenim mrežama povele "rat" protiv beogradskog kozmetičkog salona! Upozoravamo da tekst sadrži uznemirujuć sadržaj.

Instagram/Screenshot/oziljci_od_brazilska_official

Biranje kozmetičkog salona u koji ćete otići je vrlo ozbiljan posao – jer, definitivno ne želite da vam lice "bukne" ukoliko kozmetičar ne odradi sve kako treba.

Upravo zbog toga su Beograđanke koje su se "opekle" odlučile da upozore druge ljude, jer tvrde da su im od tretmana u jednom salonu ostali ožiljci, otoci, a sve zbog nestručnog rada.

Da ne izmišljaju, dokaz su fotografije koje objavljuju na Instagram nalogu.

U različitim objavama vidi se da je reč o prilično skupim tretmanima, a najviše se žale na tretman plazma penom. Reč je o nehirurškoj metodi podmlađivanja kože, uklanjanja bora, ožiljaka na licu... Tretman može da se radi na celom licu, a nakon tretmana ostaju mikroopekotine koje se vremenom pretvaraju u raste, koje bi trebalo da otpadnu nakon nedelju, najviše deset dana.

Ipak, nezadovoljne žene navode da se ne radi o uobičajenim posledicama ovog tretmana, već da mi je koža lica ozbiljno oštećena. U prilog tome govori i priča jedne devojke koja kaže da je nakon tretmana otišla kod dermatologa, te da je doktorka bila šokirana ranama i da je tretira kao pacijenta sa opekotinama od požara!

Kako su objavile ove devojke na Instagramu, tretman nosa košta 950 evra, 1.400 evra je tretman celog lica, a 3.000 evra u tom beogradskom salonu naplaćuju obuke ovih tretmana.

Nezadovoljne klijentkinje najavile su da će tužiti vlasnicu salona, a ističu i da je posebno otežavajuća okolnost to što se ovakve posledice ne vide odmah, već nekoliko meseci nakon tretmana.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.