Lako, a genijalno!

SUPER TRIK ZA PRANJE SUDOPERE I MASNOG POSUĐA: Tajna je u 1 sastojku - ni flekica ne ostaje

Autor Maja Gašić

Uklanja sve naslage i to bez "grebanja".

Izvor: Facebook/Screenshot/Sophie Darragh

Raznorazne korisne savete, vrlo jeftine i iznenađujuće, otkrićete ako krstarite društvenim mrežema. Postoji ogroman broj stranica na Internetu gde majke i domaćice dele svoje proverene trikove, kako da najbolje očiste rešetke od rerne, operu dušeke od memorijske pene i sl, a jedan od poslednjih oduševio je korisnike Fejsbuka.

Domaćica Sofi Darou podelila je sa prijateljima na ovoj mreži neverovatnu foru za čišćenje sudopere, posuđa, ali i metalnih nogara od stolica i stola.

Na mrežama je podelila fotografiju pre i posle pranja, a rezultat je neverovatan. Sve što vam je potrebno su tri sastojka: voda, deterdžent i aluminijumska folija. 

"Topla voda, malo tečnosti za sudove i aluminijumska folija. Otkinite deo, zgužvajte ga i oribajte. Skida sve bez grebanja”, kaže ova domaćica.

Bonus je što foluju možete lako oblikovati tako da dopre i do delova kojima je najteže prići. Njen savet naišao je na oduševljenje na mrežama, ubrzo su se javili i oni koji odmah probali ovaj neverovatan trik.

"Probala sam, odlično je i za rđu i za dno posuda za pečenje", napisala je jedan korisnica mreža, dok je druga dodala da ovaj trik praktikuje kada pere roštilj nakon pečenja i da odlično "radi"!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.