Kako vam se više sviđa?

ILEGALNIM INJEKCIJAMA POVEĆALA ZADNJICU, BILA JE OGROMNA: Sada je smanjila i pohvalila se novim izgledom (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Imala je obim zadnjice 150 centimetara, a onda je rešila da je smanji!

Izvor: Instagram/Screenshot/msmiamitv

Kortni Barns poznatija kao Ms Majami bila je poznata po svojoj ogromnoj zadnjici, obima od čak 150 centimetara! Do tako velike pozadine došla je, kako je sama priznala, ubrizgavanjem ilegalnih i opasnih injekcija, a sada je odlučila da se podvrgne procesu smanjenja zadnjice!

"Sa svojom starom zadnjicom sam dobijala mnogo pažnje, pomogla mi je da postanem to što jesam. Ali postoje i neke stvari u vezi sa mojom starom zadnjicom koje sam želela da promenim", rekla je ova 37-godišnjakinja.

Međutim, nakon što se godinama mučila da pronađe odgovarajuću odeću i borila se sa nuspojavama nelegalnih injekcija, Kortnije odlučila da smanji zadnjicu.

"Bila sam na oko deset operacija da je uklonim. Pomoću stare zadnjice sam zarađivala novac, ali više nisam ta osoba. Želela sam da je smanjim jer su meni predugo bile ilegalne injekcije. Obim mi je bio 150 centimetara, sada je 124", kaže Ms Majami.

Ona je na Instagramu objavila i fotografiju kojom je pokazala kako izgleda pre i posle operacije, a njeni fanovi, kojih ima više od 900.000, bili su oduševljeni novim izgledom.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.