Nemoguće da je to njen dom

URLALA JE I DOŽIVELA NERVNI SLOM UŽIVO, A KAD VIDITE NJENU KUĆU… Pevačica prodaje vilu - svi u šoku kako je uredila

Autor Maja Gašić

Niko ne bi povezao ženu koja je pocepala papinu sliku pred milionima ljudi i doživela nervni slom pred kamerama sa ovako "bajkovitim" domom.

Izvor: YouTube/Printscreen/Billion Dollars/Printscreen/daft.ie

Osim po fantastičnom vokalu i bezvremenskom hitu "Nothing compares 2U", kontroverzna pevačica Šinejd O'Konor, poznata je po ispadima u javnosti.

Prvi nagoveštaj da se pevačica bori sa mentalnim problemima bio je kada je javno iscepala papinu sliku, nakon čega su usledili drugi ekscesi... Jedan od poslednjih bilo je njeno obraćanje fanovima uživo putem društvenih mreža gde je bukvalno urlala najavljujući samoubistvo, zapomažući da nema od čega da živi, da su je svi ostavili...

Potresan snimak obišao je svet, a Šinejd je potpuno nestala. Danima se tragalo za irskom pevačicom, da bi se ispostavilo da je imala "epizodu" i da je dobro.

Poslednja informacija o kontroverznoj umetnici jeste da prodaje svoj dom u Irskoj, a unutrašnjost kuće je sve šokirala.

Niko ne bi očekivao da dom Šinejd O'Konor liči na mesto gde borave jednorozi - jer tako se najbolje može opisati vila u bojama duge i sa "bajkovitim" elementima. Detalji u jarkoružičastoj, murali indijskih božanstava na zidovima pastelnih boja, tepisi vedrih tonova svakako odaju utisak veselog ambijenta, a kakav je teško spojiti sa karakterom pevačice.

Uverite se i sami...

Kuća se nalazi u gradu po imenu Brej, na severu okruga Viklou u Irskoj, nedaleko od Dablina. Kako u oglasu stoji, prodaje se za 950.000 evra, iako je svojevremeno pevačica za nju platila čitavih 1,7 miliona.

Vila na dva sprata od 345 m kvadratnih ima šest spavaćih soba i četiri kupatila, kao i dvorište ograđeno zidom. Ono što je posebno privlačno kod ove nekretnine jeste pogled na brdo Brej Hed s jedne strane, i ostrvo Dolki s druge.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.