Stil

Evo 5 predloga najlepših holivudskih frizura i kako da ih sami napravite

Izvor Promo

Holivudske dive inspirisale su nas da kreiramo jedinstvene frizure za posao, plažu, pa i glamuroznu proslavu.

Izvor: Mirko Tabašević

Od Džejn Birkin do Anđeline Džoli, uz Philips Prestige Pro i MoistureProtect liniju, rekreirali smo najlepše holivudske frizure.

Čak iako okolnosti ne obećavaju, mi već uveliko pravimo spisak razloga da ovo proleće iznesemo sa osmehom, stilom i optimizmom. Na kalendaru su obeleženi važni datumi koji nagoveštavaju neke nove trenutke za pamćenje, a kako smo kod kuće mnogo više nego inače, imamo sasvim dovoljno vremena da dobro promislimo, osmislimo, te isprobamo onaj "beauty look" koji nam danima stoji u sekciji "saved" na Instagram nalogu.

Holivudske dive inspirisale su nas da kreiramo jedinstvene frizure za posao, plažu, te glamuroznu proslavu, a Philips Prestige Pro i MoistureProtect linije pomažu nam da ih napravimo same, u svom kućnom ambijentu.

"Bad-hair-day" epizode padaju u zaborav! Odaberite svoju holivudsku ikonu i počnite da zapisujete.

Nonšalantnost ravne kose Jane Birkin

Izvor: Mirko Tabašević/Profimedia

Kako Francuskinje uvek uspevaju da izgledaju besprekorno stilizovano, bez mnogo truda? Ikona stila Džejn Birkin poznata je po svojoj nonšalantnoj frizuri sa šiškama, a ako se pitate kako da je postignete i vi tako da izgledate uredno, odgovor je - pomoću Philips Prestige Pro prese za kosu. Ona pruža profesionalno ravnanje (čak i prirodno jako kovrdžavoj kosi), sa pločama od titanijuma i jonima koji kosu čine mekanom i sjajnom. Kako biste zadržali volumen, kosu ne peglajte od temena i uzimajte veće pramenove, a kako biste zaoblili šiške, presu zakrivite ka unutra.

Izvor: Mirko Tabašević

Neodoljivi talasi i "half-up ponytail" Ketrin Denev

Izvor: Mirko Tabašević/Profimedia

Ujutru kada se spremate za posao ili predveče kada krenete kod prijateljice na piće, talasi + podignuti prednji deo kose su dobitna kombinacija. Uz Philips MoistureProtect automatski uvijač koji brzo i jednostavno uvija kosu tako što sve vreme kontroliše temperaturu i neguje njenu hidriranost, biće vam potrebna još samo efektna šnala koja je glavni trend ove sezone. U aparat postavite sloj po sloj kose, držeći ga par sekundi do zvučnog signala koji obaveštava da je lokna gotova. Na kraju celog postupka raščešljajte kosu i prednji deo podignite u visoki rep.

Izvor: Mirko Tabašević

Savršeni volumen razburušene kose Dženifer Aniston

Izvor: Mirko Tabašević/Profimedia

Ili je vole ili je mrze – na Dženifer Aniston niko nije ravnodušan. Jedno je sigurno – njena "i-woke-up-like-this" frizura uvek izgleda dobro! Kako postići razbarušeni efekat blago uvijene kose, i to sa savršenim volumenom? Isfenirajte kosu Philips MoistureProtect fenom koji čini kosu bujnom i zanosnom, štiteći njen kvalitet iznutra i spolja. Na vama je samo da koristite adekvatne četke kako biste napravili željeni oblik, a MoistureProtect pobrinuće se da kosa izgleda glatko i sjajno, održavajući njenu prirodnu vlagu. Na raspolaganju vam je čak 6 opcija za podešavanje brzine i toplote, a ne zaboravite da kao "perfect final touch" iskoristite mlaz hladnog vazduha za učvršćivanje frizure.

Izvor: Mirko Tabašević

Glamurozne lokne Blejk Lajvli

Izvor: Mirko Tabašević/Profimedia

U ovu lepoticu zaljubljeni smo još od famozne serije ‘’Gossip Girl’’, a njene raskošne lokne kopiraju se u frizerskim salonima širom sveta. Da li ste znali da uz pomoć Philips StyleCare Prestige automatskog uvijača možete da napravite lokne iz snova, i to sa dvostruko više kose u jednom potezu? Pritiskom dugmeta, automatski uvijač uvlači pramen i ravnomerno ga kovrdža uz pomoć keramičke obloge sa keratinom. Takođe, ovo je samo jedna od 27 načina uvijanja (od sitnih do onih raskošnih lokni), i sve to uz kontrolisanu toplotu koja čuva kvalitet kose.

Izvor: Mirko Tabašević

Elegantna punđa Anđeline Džoli

Izvor: Mirko Tabašević/Profimedia

Najlepša žena na svetu na crvenom tepihu je vrlo često viđena sa otmenom punđom u kombinaciji sa veličanstvenom kreacijom. Osim za svadbe, rođendane i druge proslave, ovu punđu možete nositi za jedan poslovni dan, uz košulju i pantalone, ili za prolećni đir po gradu, uz kratku haljinu i mokasine. "Look" postižete feniranjem Philips Prestige Pro fenom, dizajniranim za brzo profesionalno sušenje i oblikovanje. Njegov jedinstveni usmerivač protoka vazduha (do čak 170 km/h) omogućuje profesionalno oblikovanje kose bez pregrevanja. Savršene rezultate osiguravaju dve mlaznice – prva za precizno oblikovanje uz maksimalnu negu, te druga za četkanje i poliranje kose. Na kraju, kosu skupite u nisku punđu, uz pomoć češlja, tankih gumica i nevidljivih ukosnica.

Izvor: Mirko Tabašević

Tagovi