Za ovo treba hrabrosti

VOLI DA SE FOTKA IZ SVIH UGLOVA: Lepa je, zgodna i objavljuje nešto što većina žena nikad ne bi smela! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Nema svako hrabrosti za ono što ona radi!

Izvor: Instagram/Screenshot/danaemercer

Dok se većina devojaka trude da na društvenim mrežama prikažu svoj izgled u što savršenijem izdanju, jedna od njih krenula je potpuno drugim putem.

Iako ponekad možemo da čujemo da nije sve na Instagramu savršeno kako se čini, novinarka magazina Women’s Health, Dejna Merser, odlučila je da nam to pokaže. Nju na ovoj društvenoj mreži prati više od dva miliona ljudi, kojima pokazuje kako ona izgleda kada dotera fotke za Instagram, a kako realno izgleda.

Dejna razotrkiva i trikove kojima se devojke služe da bi izgledale savršeno na fotografijama – od poziranja, preko obrade fotografija i drugih "sitnica" kojima se služe razne influenserke.

Ona u različitim snimcima ili na fotografijama pokazuje "šta vi vidite, a šta ja vidim", a u jednoj od objava je napisala i da je "godinama krila svoje butine, birala suknje umesto šortseva, pokrivala noge peškirom na bazenu. Stidela sam ih se i bila sam sigurno da svi oko mene vide isto što i ja".

U vezi sa tim, poslala je i poruku ohrabrenja svima koji nemaju samopouzdanja zbog izgleda.

"Više od 80 odsto žena ima celulit. Strije su normalne. Koža se pomera. Telo se menja. I sve to je dostojno gledanja. U redu je ako niste spremne da pokažete svoje jastučiće na Instagramu. U redu je ako birate duge rukave umesto kratkih. U redu je ako tek učite kako da volite sebe. I ja to učim", poručila je.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.