Stil

NARUČILI MLADENAČKU TORTU, PA SE ŠOKIRALI KAD JE STIGLA: Zamalo katastrofa, ali 1 potez je spasao stvar!

Autor Nataša Petrović

Vlasnica restorana uspela je da spase stvar!

Mladenci pažljivo planiraju svoj najsrećniji dan do detalja, ali uglavnom nikad ne bude sve baš po planu. Dok se unapred sve planira do najmanje sitnice kako bi mladenci tog dana bili što rasterećeniji i izbegli nepotrebni stres, obično baš poneka sitnica bude nepredviđena.

Nešto tako dogodilo se i jednom paru koji je poručio mladenačku tortu bez ikakvog natpisa odozgo, a na Twitteru je objavljena fotografije ove poslastice – ukratko, poslastičari su želju mladenaca shvatili previše bukvalno.

Naime, u restoran je stigla torta sa belom glazurom, na kojoj je pisalo "bez natpisa, molim", što je iznenadilo osoblje restorana.

Fotografiju torte je objavila vlasnica restorana, koja je radnicima rekla da tortu uopšte ne iznose pred mladence, a stvar su rešili tako što su brzo skinuli slova i odozgo posuli latice cveća.

U međuvremenu su se oglasili i poslastičari koji kažu da su napravili baš ono što su mladenci tražili, a priložili su čak i račun na kojem je pisalo da na torti mora biti natpis "bez natpisa, molim".

Objava torte na Twitteru je brzo postala popularna i mnoge je nasmejala, a pohvalili su i reakciju vlasnice restorana koja je mladence poštedela nerviranja.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.