Snašla se

DOBILA OTKAZ, SKINULA SE I POSTALA MILIONERKA: Zarađuje brdo love, još malo će i u penziju! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Zbog pandemije je morala da nađe drugi posao, a doneo joj je ogroman novac!

Izvor: Instagram/Screenshot/gracey.baby69x

Grejsi Kej iz Lidsa radila je u svom frizerskom salonu, ali je zbog pandemije i zaključavanja morala da ga zatvori. Pošto joj je to bio jedini izvor prihoda, prijateljica joj je preporučila da se registruje na OnlyFans nalogu, a ona nije ni slutila da će ubrzo postati jedan od najplaćenijih 18+ modela na toj platformi.

Za samo mesec dana, Grejsi je na novom poslu zaradila koliko je kao frizerka zarađivala za dve godine, a sada, pošto je jedna od najplaćenijih na OnlyFans-u, preselila se u Alikante u Španiji, gde planira da uloži novac u nekretnine.

Ova 32-godišnjakinja je priznala da donedavno nije ni čula za OnlyFans, sve dok joj prijateljica nije rekla da je zarađivala dodatni novac prodajući fotografije svojih stopala preko ove platforme.

Kada je odlučila da se okuša u ovom poslu, na početku se, prema sopstvenim rečima, "osećala vrlo nervozno zbog velike zarade", ali je postepeno navikla na sve to.

"Sada imam jednu od najpopularnijih stranica. Ponekad moram da se uštipnem. Do sada sam zaradila 800.000 dolara, a verujem da ću do sledećeg meseca imati i svoj prvi milion", kaže ona.

Grejsi ističe da joj je toliki iznos i dalje nestvaran, kao i da se nada da će već za tri godine moći u penziju.

"Cilj mi je da za tri godine imam dobar portfelj nekretnina – bilo da ih kupujemo, dovršavamo i prodajemo ili kupujemo i iznajmljujemo kao kuće za odmor. Nadam se da ću zaraditi dovoljno da, kada napunim 35 godina, mogu da se povučem s tim prihodom – to mi je krajnji cilj", zaključila je.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.