Stil

CELA JE ISTETOVIRANA I OTKRIVA ŠTA JU JE NAJVIŠE BOLELO: Svi odmah pomisle na tetoviranje očne jabučice, ali NIJE to!

Autor Nataša Petrović

Ako ste se ikada pitali na kom delu tela je tetoviranje najbolnije, evo odgovora od žene kojima mnogo iskustva!

Izvor: Instagram/Screenshot/balea_scarleg

Balea Skarleg (30) ne samo što je tatu majstor, već i sama jako voli da ukrašava svoje telo – ima nekoliko pirsinga i maltene je cela istetovirana.

Ona obožava tetovaže koje joj prekrivaju telo, a prvi pirsing je stavila kada je imala samo 13 godina, i kaže da je oduvek znala da će je to privlačiti. Od tada do danas je potrošila oko 9.500 evra na tetoviranje i pirsinge.

Balea želi da prekrije telo crnim mastilom - deo na grudnom košu joj je već prekrivan, i taj proces je prema njenim rečima izuzetno bolan, može se reći najbolniji.

"Prvu tetovažu sam uradila za 18. rođendan – i dalje mi prekriva donji deo stomaka", kaže ova neobična devojka. "Sada želim da se prekrijem telo mastilom. Kada imate deo tela prekriven crnim mastilom, osećaj je kao da uvek nosite svoju omiljenu odeću. Volim to, čini da se osećam prijatno", kaže.

Ono što mnoge iznenađuje je da, prema njenim rečima, tetoviranje očne jabučice nije najbolniji proces kroz koji je prošla.

"Većina ljudi to odmah pomisli kada me vidi, ali tetoviranje očne jabučice nije najekstremnija modifikacija kroz koju sam prošla. Proces je bezbolan, jedino imate taj efekat što vidite iglu".

S druge strane, Balea kaže da je "svako njeno tetoviranje pomalo ekstremno".

"Svaki put boli više od prethodnog, ali nakon stvarno bolne procedure budem ponosna na sebe. Kao, 'da, uradila sam to'".

Ona kaže da je pored brojnih tetovaža i na druge načine modfikovala svoje telo – izvadila je ušne školjke, jezik joj je razdvojen da bi izgledao kao zmijski.

Ova strastvena obožavateljka tetoviranja kaže da je svaka tetovaža na neki način kao porođaj, u smislu da se bol odmah zaboravi.

Na kraju, kaže i da se ponekad nađe na meti negativnih komentara na društvenim mrežama, ali da se sa tim nosi tako što sve okrene na šalu.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.