Stil

DEVOJKE ODUŠEVLJENE NOVIM TRENDOM: Umesto gornjeg dela bikinija, nose se gaćice! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Novi trend zavladao društvenim mrežama, da li ćete ga probati?

Izvor: TikTok/Screenshot/evelyncruzblog/jmegss

Leto je pred nama, a modne influenserke širom sveta već šetaju bikinije u nekim toplijim krajevima i "uvode" nam nove trendove.

Ove godine odlučile su da budu kreativne, pa su tako umesto besomučnog kupovanja novih kupaćih kostima rešile da se posluže malim tikom i naprave novi model.

Influenserke su bacile gornje delove kupaćih kostima i sada grudi prekrivaju gaćicama!

Evelin Kruz pokazala je na TikToku kako to radi, a potrebne su vam samo bikini gaćice koje se vezuju sa strane. Ova devojka zatim na sredini gaćica, tačnije na onom delu koji inače ide između nogu, vezuje čvor, a trakice kojima se inače gaćice vezuju sa strane, ona vezuje oko vrata i na leđima.

Tiktokerka iz Majamija, Džordin, pokazala je i kako se od dva para donjeg dela kupaćeg može napraviti moderan gornji deo:

@jmegss

Reply to @delaney.perigen got u! :) ##swimsuithack##goodgirls##xyzbca##bikini##foryoupage##foryou##trend##tips##dunkin##fyp##bachelor##motive##jennie

♬ motive x promiscuous - elfixsounds

Devojke su prilično dobro prihvatile njihove ideje i uglavnom su oduševljene.

@jmegss

ok but the BACK ##swimsuithack##ASOSFashunWeek##viral##thriftflip##xyzbca##sidehustle##foryoupage##disneyland##parati##trend##bikini##upcycling##tip

♬ confident - favsoundds

"Prelepo, oduševljena sam", "Upravo sam probala, izgleda sjajno, genijalan trik", komentarisale su, dok je jedna dama napisala da to baš i nije dobar trik za one koje imaju velike grudi.

"Ne, preusko je, grudi mi ispadaju".

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Tagovi