U centru pažnje

SLIKALA SE SA POZNATOM MAMOM I ŠOKIRALA: Žene je hvale, muškarcima je muka! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Lurdes Leon slikala se sa poznatom mamom, Madonom, ali mnogima se ovaj prizor nije dopao!

Izvor: Instagram - lourdesleon.ciccone

Lurdes Leon (24) veoma liči na majku, kako fizički, tako i karakterom. Ona je ekscentrična i vrlo slobodna, u smislu da ne želi da joj se bilo šta nameće kada je u pitanju izgled. Naprotiv, smatra da žene sa svojim telom mogu da rade šta hoće, a njen izbor je – nema depilacije!

Ona ne uklanja dlačice već neko vreme, i obožava da na fotografijama pokaže svoje prirodno izdanje, u čemu ne uživaju baš svi.

Tako se nedavno fotografisala sa svojom majkom, ali ono što je mnogima upalo u oči su dlačice ispod pazuha!

Screenshot of Madonna, latest post on social media, taking a selfie with her daughter Lourdes Leon.,,Image: 604727774, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by AVALON.RED - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Avalon - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Florida: +1 239 689 1883 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Profimedia
Izvor: Profimedia

Madona je tu fotografiju objavila i na svojim društvenim mrežama, a komentari su bili oprečni – dok su pojedine žene hvalile Lurdes zbog toga što promoviše prirodan izgled, muškarci su uglavnom pisali da im je "muka".

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Inače, ovo svakako nije prvi put da Madonina ćerka pokazuje dlačice, naprotiv:

(MONDO)