Stil

PRVA neXt JOY IGTV SERIJE - SAMO PROBAJ: Pogledaj kako je izgledalo snimanje

Autor Mladen Šolak

Od 26. aprila na Instagram profilu neXt JOY-a stiže osvežavajuća serija koja mladima poručuje da izađu iz svoje komfor zone, da prevaziđu svoje nesigurnosti i da se usude da SAMO PROBAJU!

Izvor: Mondo

neXt JOY u okviru svoje kampanje kreće sa emitovanjem serije SAMO PROBAJ na IGTV njihovog Instagram naloga nextjoy_rs! Serija se sastoji od 5 epizoda i prati razne životne dogodovštine 5 srednjoškolaca čije se osobine opisuju kroz 5 novih ukusa neXt JOY-a!

Ekipa MONDA je bila na setu tokom snimanja serije i ekskluzivno vam donosi utiske mladih glumaca koji su se prvi put upustili u glumačke vode!

‘‘Najviše ću pamtiti sigurno celu ekipu, svaku osobu koja je radila na ovom projektu zato što su svi maksimalno profesionalni i predivni. Iskustvo kako se ljudi ophode prema tebi kada si „glumica“, kako oni kažu, pošto ja ništa nisam radila pre ovoga je sjajno!’’ - kaže mlada Anja Miladinović.

Anđela Savić, takođe je jedna od glavnih glumica ove urbane serije. Anđela, se bavi muzikom ali joj je ovo prvi susret sa glumom i otkriva kakvu reakciju je imala kada je saznala da će btii deo ovog velikog projekta:

‘‘Kako može da se reaguje na tako nešto? Iskreno bila sam oduševljena, bila sam presrećna i zvala sam sve ljude da im javim! Verovala sam u sebe i verovala sam po prvi put da ću proći audiciju, ali moram da priznam da je bila velika konkurencija, iskreno zakon privlačenja je uradio svoje!’’

Mladi glumac Pavle Knežević, otkriva šta će najviše pamtiti sa snimanja:

‘‘Pamtiću atmosferu među ljudima. Mnogo mi se svidela atmosfera ovde. Očekivao sam da će biti odnos drugačiji sa producentima, sa ljudima koji rade. Očekivao sam da će biti odvojeno, kao da će da bude neki zid između nas. Međutim ne, oni su bili jako opušteni. Nedostajaće mi ta neka atmosfera’’.

Kako je izgledalo snimanje, ko su glavni glumci i šta nas sve očekuje u prvoj neXt JOY IGTV seriji “Samo probaj”, pogledajte u nastavku!