Auuu, šta to bi?!

JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU ŠOKIRALA NA DODELI OSKARA: Ljudi u neverici - da li je BOLESNA?

Autor Maja Gašić

Oskarovka koja važi za jednu od najnegovanijih i najatraktivnijih žena na planeti ostavila je sve bez teksta.

Izvor: Profimedia

Zbog aktuelne situacije sa pandemijom korona virisa, najpoznatija i najglamuroznija dodela filmskih nagrada - čuveni Oskar, prošla je prilično skromno. 

Kako su organizatori najavili zvezdama je bilo dozvoljno da se na crvenom tepihu pojave bez maski, ali uz obaveznu distancu. Iako su se glumice potrudile da izgledaju što lepše, za ovu svečanu priliku su odabrale raskošne toalete poznatih kreatora, opšti utisak da je da ćemo ovu dodelu Oskara vrlo brzo zaboraviti. Jednostavno nedostajao je glamur koji se nepogrešivo vezuje uz ovu manifestaciju. 

Dokaz je, može se reći, i neočekivano izdanje jedne od najlepših žena na svetu - Hale Beri, a koje je mnoge šokiralo. U pratnji svog dečka, muzičara Van Hanta, glumica je prošetala crvenim tepihom u prelepoj, lepršavoj haljini koju potpisuju Dolče i Gabana. Ono što je gotovo sve koji su pratili dodelu ostavilo bez teksta jeste fruzura i uočljivo umorno lice prelepe glumice.

Hale koja je do sada nosila i dugu i kjratku kosu pojavila se sa trenutno najpopularnijom frizurom, kratkim bobom sa šiškama, za koju su se mnogi zapitali da li je reč o perici. Da nije reč o veštačkoj kosi, objasnila je glumica koja je neposredno pred dolazak u Dolbi teatar u Los Anđelesu na svom Instagram storiju objavila da se očišala i tako.

Bez obzira, njena pojava sa krajnje diskrtfetnom šminkom i "izunren" izgled zabrinuo je mnoge, pa su na mrežama već počela nagađanja da li je slavna oskarovka bolesna....

Uverite se i sami...

Šta kažete? Da li i vi mislite da je Hale podbacila?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt