Fatalne za muškarce

ZAŠTO MUŠKARCI OTKIDAJU NA RUSKINJE: Nije samo lepota - zbog ovih 5 stvari su fatalne za jači pol

Autor Maja Gašić

Spoj lepote, tradicionalnog vaspitanja i koketnosti - da li je to ta dobitna kombinacija?

Izvor: Profimedia

Možda nisu najlepše na svetu, po mnogima ovu titulu nose stanovnice Južne Amerike, ali za muškarce su Ruskinje fatalne. Šta je to što one imaju a naše devojke ne?

Ovom temom bavili su se brojni stručnjaci, pa su tako otkrili šta je to što Ruskinje izdvaja od ostalih žena.

1. Sve stiže

Trendovi feminizma i popularnog "body positivity" odnosno prihvatanje sopstvenog tela u bilo kom obliku (pa i sa viškom kilograma), još uvek nisu u potpunosti stigli u Rusiju. Idealna žena postavlja sto za praznike, ali ima vremena i za šminkanje i frizuru, da ode u vrtić po dete... I nikada se ne žali da je umorna.

2. Ne preteruje sa šminkom

Ruskinje su najčešće minimalno našminkane, a za negu biraju samo osnovno - pena, tonik, krema. U odnosu na Amerikanke, koje vole jaču šminku, stanovnice Rusije teže jednostavnoj nezi i nežnim tonovima. Mogući razlog je to što je kozmetika u Rusiji skuplja nego u mnogim drugim zemljama.

3. NE plastičnim operacijama

Ruskinje vole posete salonima lepote, ali ne i plastičnim hirurzima. Često idu na manikir, pedikir, čišćenje lica, senčenje kose, ali vrlo retko će se odlučiti za estetske operacije. Ona veruje da je lepa i bez doterivanja i da nema potrebe da se menja.

4. Uvek u štiklama

Kakvo god da je napolju vreme, kiša, vetar, sunce ili čak sneg, Ruskinje ne odustaju od visokih potpetica. Ovim damama je veoma važno da budu lepe i spremne su da istrpe neudobnu obuću i malo hladnoće zarad izgleda. Štikle im pomažu da podignu samopouzdanje.

5. Misteriozna i koketna

Ruskinje znaju da kako da vole i budu voljene. Po njima u ljubavi ne postoji "ne", niti nešto što je sramota. Zbog voljenog muškarca ona će smršati, kuvati, nositi zavodljivu odeću, a takođe uz svu svoju koketnost zna kako da prihvati poklone i novčanu pomoć od muškaraca. Iako deluju krotko, one su misteriozne i pune kontradikcija, što ih čini dodatno privlačnim u očima muškaraca.