Stil

Galerija Belgrade – mesto gde stanuje stil

Izvor Promo

Beograd je ovih dana obavijen prolećnom elegancijom. Reka Sava dobija plavičaste nijanse, a mi smo počeli da razmišljamo o laganoj, lepršavoj garderobi za tople dane.

Izvor: Promo/Galerija Belgrade

Stil čeka da ga kreiramo za ovo proleće i leto, brendovi čekaju da ih izabaremo za našeg saradnika u lakoći i lepoti življenja.

I baš tu, u Beogradu, na obali reke, u Galeriji Belgrade stanuju nova elegancija, aktuelni trendovi i, od ovog proleća, čuveni brendovi okupljeni pod okriljem Inditexa. Poznata modna grupacija prestavlja osam brendova od kojih svaki ima prepoznatljiv pečat i dizajnerske timove koji znaju šta njihovi kupci žele.

Predstavljamo vam mali vodič kroz brendove da bismo vam pomogli da definišete i osvežite svoj stil, a na Instagram i Facebook profilu najvećeg tržnog centra u regionu uvek ćete naći dodatnu inspiraciju.

ZARA - Španski modni gigant uveo je revoluciju u odevanje, prvenstveno zahvaljujući odličnom odnosu cene i kvaliteta. Zara je uvek korak ispred jer uspeva da predvidi naredni trend i bira najkvalitetnije materijale. Korak ispred je i Galerija Belgrade, gde se Zara predstavila u novom konceptu, kakav postoji još samo u Londonu, Barseloni i Dubaiju. Elegantna, lepršava, dinamična, kvalitetna, dostupna, Zara je izbor svetskih slavnih ličnosti, modela i članova kraljevskih porodica: Kejt i Pipe Midlton, Kim Kardašijan, Selene Gomez, Kejti Holms.

Izvor: Promo/Galerija Belgrade

ZARA HOME uključuje najnovije ideje i dizajn u svakodnevni život. Vodeći se devizom da je moda način na koji živimo i ono što jesmo, Zara Home stvara najnoviju estetiku za život, stavljajući akcenat na eleganciju, intimnost i udobnost.

PULL&BEAR je sinonim za ljupku, mladalačku, svežu garderobu, koja je istovremeno i kosmopolitska, svetska i inovativna. Inspirisan legendarnim kalifornijskim gradom Palm Springsom, namenjen je publici koja je mlada duhom i koja tumači najnovije trendove utiskujući im uticaje koje nameće ulična moda. To je marka za one koji su u stalnom pokretu, a ponuda u Galeriji Belgrade osmišljena je baš za njih.

Izvor: Promo/Galerija Belgrade

Od visoke sofisticiranosti do udobnog i bezvremenog stila ležernijih i opuštenijih komada, MASSIMO DUTTI predstavlja oličenje prirodne elegancije koja privlači urbane, nezavisne i kosmopolitske muškarce i žene današnjice.

Izvor: Promo/Galerija Belgrade

BERSHKA veruje da je moda jedan od najmoćnijih oblika ličnog izražavanja. Njena publika prati najnovije trendove, hrabra je, ponosno drugačija, pravi nemoguće kombinacije i uspostavlja trendove koje će svet tek videti. Već danas, istražite ove trendove u Galeriji Belgrade.

Izvor: Promo/Galerija Belgrade

STRADIVARIUS beleži suštinu mladalačke kreativnosti. Nastoji da razume i protumači najnovije trendove i dostignuća u modi da bi omogućio da se opušteno izraze, bez obzira na priliku.

Izvor: Promo/Galerija Belgrade

Španski brend OYSHO prepoznatljiv je po elegantnom, zavodljivom ženskom donjem vešu, ležernoj i sportskoj odeći, udobnim i neformalnim odevnim predmetima i po originalnim modnim dodacima. Oysho kreira vanvremenske, raznovrsne kolekcije u trendu, nudeći nezaobilazan dizajn za savremenu ženu.

Ali, šoping u Galeriji Belgrade je više od kupovine. Predstavlja građenje stila, ispisuje nevidljive poruke koje šaljemo svojim izborima i donosi velike benefite kupcima koji su preuzeli mobilnu aplikaciju Galerije Belgrade, kroz koju štede kupujući. Svaki potrošen dinar donosi im jedan bod, a sakupljenih 25.000 bodova korisnici aplikacije mogu da zamene za vaučer za novu kupovinu u Galeriji

Tagovi