Neko mora da im kaže

PSEĆI IZMET RAZLJUTIO 9-GODIŠNJAKA, PA NAPISAO PISMO: Pogledajte kakvu je LEKCIJU održao odraslima!

Autor Nataša Petrović

Ponekad su deca zaista pametnija od odraslih!

Izvor: Reddit, MONDO/Goran Sivački

Pseći izmet po trotoarima, parkovima, šetalištima, problem je sa kojim se suočavaju mnogi gradovi. Iako njegovo uklanjanje traje tek nekoliko sekundi, neki vlasnici pasa to prosto ne žele da rade, pa bez ikakvih problema ostavljaju "nagazne mine" baš tu gde ih njihov pas izbaci.

To je razbesnelo i devetogodišnjeg dečaka iz Velike Britanije, koji je uputio pismo svojim komšijama nakon što se iznova ponavljalo da izmet svog psa ostave na zemlji.

Možda će vas zanimati

Pismo koje je dečak napisao i okačio na drvo jedan momak je slikao i podelio na Redditu uz reči: "Video sam ovo u šetnji, neka to bude poruka za sve vlasnike pasa".

A ovako glasi pismo koje je dečak napisao:

"Očistite pseću kaku, odvratno je. Mrzim to, uvek mi ostane na patikama, i mojoj braći i sestrama, pa sve unesemo u kuću. To nije lepo, lenji ste. Jako sam se iznervirao, vi ste idioti ako to ne pokupite. Počnite sada. Ako ja sa devet godina mogu da pokupim, možete i vi. Nije važno koliko ste stari ili odakle ste, pokupite! Molim vas, odvratno je, svuda je po putu, kako bi bilo da se vama zalepi za cipele? Za moje se uvek lepi. Ali, ako pokupite onda se to neće dešavati", napisao je dečak, poručujući i da, ako nemaju kod sebe kesicu u kojoj bi pokupili izmet, urade sledeće:

"Barem nađite neki štap ili granu i gurnite u žbunje, da ne bude na stazi. Nije toliko teško. Pokupite pseću kaku, vi, prljave životinje!".

Dečakovo pismo privuklo je dosta pažnje, a ljudi su ga podržali rečima da je i njima muka od psećeg izmeta koji se svuda ostavlja.

"Ne mogu da izvedem trogodišnjeg sina da se igra na travi blizu kuće, toliko je loše", jedan je od komentara.

(MONDO)