Potpuno neočekivano

OVAKVU JE DO SADA NISMO VIDELI: Divlja i razbarušena Jelena zapalila mreže - "Nikad bolje nisi izgledala"

Autor Maja Gašić

Korisnici društvenih žena kažu da je skoro nisu videli u ovakvom izdanju.

Izvor: Instagram/jelenadjokovicndf/printscreen

Supruga našeg najboljeg tenisera i svetskog broja jedan, Novaka Đokovića - Jelena, najavila je na svom Instagram profilu gostovanje u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na TV K1. 

Jelena, majka dvoje dece je u kratkoj najavi otkrila da je oduvek želela da bude uspešna žena iz senke, mada joj to nije pošlo za rukom, jer se ispostavilo da nije potpunosti u senci.

U emisiji je govorila i o tome kakav je Novak otac njihovom sinu i ćerki Stefanu i Tari...

"Divan je otac i jako to dobro radi ali je njegov kapacitet za tu vrstu koncetracije koju deca zahtevaju limitriran", pričala je Jelena i otkrila da bi i sada ponovila sve greške koje je napravila sa 16 godina.

Ono što je u ovoj najavi za emisiju privuklo pažnju korisnika Instagrama jeste Jelenin novi imidž. Umesto pletenica, helanki i patika, krajnje ležernog izdanja u kakvom je gotovo uvek viđamo, Noletova supruga je ovog puta odabrala za nju neočekivanu kombinaciju - elegantno belo odelo i salonke na visoku potpeticu. 

Njenim pratiocima je upala u oči i nova frizura. Kosu je skratila i osvežila, a za gostovanje na televoiziji, i kako kontrast klasičnom odelu, odablala je pomalo divlju i razbarušenu frizuru.

Šminka je kao i obično bila diskretna, tek toliko da istakne prirodnu lepotu Novakove nežnije polovine.

Malo je reći da su svi na mrežama bili oduševljeni Jeleninom promenom imidža, a komplimenti su se samo nizali...

"Bože ženo, koliko si lepa", "Nikad bolje nisi izgledala", samo su neki od komentara...