Opa!

SVE PRŠTI OD MARKI I LUKSUZA: JK na vakcinaciju došla obučena u 1,3 MILIONA dinara - ovo je najjeftinije na njoj

Autor Maja Gašić

Pevačica se jutros vakcinisala u "Ušću", a za ovu priliku odabrala je najskupocenije komade.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Pevačica Jelena Karleuša se među prvima vakcinisala na novootvorenom punktu za vakcinaciju u beogradskom tržnom centru Ušće. Muzička diva pojavila se na vakcinaciji u neočekivanom izdanju, kao za nastup, sve je prštalo od luskuza i brendiranih odevnih komada.

Bela haljina pripijena uz telo (a ispod koje pevačica nije nosila brushalter), zapravo je bila najednostavnije na njoj. Preko haljine na jedno rame koju je pridržavao samo zlatni lanac, ponela je belu kožnu jaknu sa zlatnim aplikacijama a koju potpisuje modna kuća Burberry i koja košta otprilike 6.000 evra

Zlatno-bela bila je torbica trenutno najpopularnijeg brenda Bottega Veneta a koja staje nešto malo više od 3.000 evra.

Karleuša, koja se može pohvaliti zavidnom kolekcijom cipela, ni ovog puta nije razočarala odabirom - za jedva 10 stepeni Celzujisovih, koliko je jutros bilo u Beogradu, odabrala je sandale čuvene modne kuće Versace, a koje koštaju oko 1.000 evra.

Nezaobilazan modni detalj bile su i naočare ništa manje slavnog brenda Lui Vuitton, a koje koštaju otprilike isto koliko i sandale - 1.000 evra.

Za celokupan stajling popularna pevačica odvojila je oko 11.000 evra, odnosno oko 130.000 dinara

Najjeftiniji, ali najefektniji detalj na Jeleninom stajlingu bio je bedž koji je zakačila na kožnu jaknu a koji je njen znak podrške LGBT zajednici koja se zalaže za izglasavanje zakona o sklapanju istopolnih bračnih zajednica. Na malenom brošu duginih boja pisalo je "Ljubav je zakon".

Nakon vakcinacije, pevačica je gostovala u jutrnjem programu na TV Prva gde je, između ostalog, objasnila i zašto je mnogi smaraju antivakserom.