Svašta!

OBUKLA VENČANICU, PA SELA U KORITO S VODOM: Ona mokra i srećna dok joj se svi smeju - kada čujete zašto i vi ćete

Autor Maja Gašić

Slučaj sa venčanja zapalio mreže, svi se pitaju šta joj je to trebalo.

Izvor: Reddit/screenshot/Snowjoggs

Svaka mlada želi da izgleda lepo i neponovljivo na svom venčanju, a ovo drugo je nagnalo jednu nevestu da uradi nešto zbog čega joj se svi na mrežama smeju.

Na društvenoj mreži Reddit osvanuo je snimak mlade koja je želeći da ima krajnje originalnu haljinu odlučila na riskantana potez. Odevena u prelepu čipkastu venčanicu, koja joj se očigledno činila dosadnom i suviše "običnom", sa zaštitnim naočarima sela je u korito sa vodom, a onda je nastao spektakl.

Takozvani umetnik je raznobojnim sprejevima prskao po površini vode, a sve kako bi haljina dobila tu jedinstvenu mešavinu boja...

"Ovo će biti zaista lepo", čuje nevesta nakon prvog nanošenja ružičaste boje.

"Veoma sam uzbuđena. Moja venčanica će biti jedinstvena", kaže mlada.

Kada je "umetnik" naneo ružičastu, žutu, zelenu, narandžastu i plavu boju, devojka je čekala da ih  platno upije pre nego što je ustala iz korita. Rezultat je zaista venčanica u duginim bojama, a kojom je sam "majstor" bio oduševljen. 

"Ovo je sjajno!", čuje se na snimku, a i mlada je očigledno bila zadovoljna pošto je komentarisala kako će mladoženja biti oduševljen kada je vidi.

Niko nije spominjao što je u mokroj haljini, kao da to nije bilo bitno. Makar na snimku. Na mrežama je, pak, sasvim druga priča.

Kako su mnogi komentarisali, mlada je izgleda kao da su je "ižvrljala" deca u vrtiću, a mnogi su ovom braku predvideli da neće potrajati - maksimum pet godina.

Izvor: Reddit/screenshot/Snowjoggs

"Izgleda smešno", "Ovaj brak će potrajati pet godina - plafon!", "Otkud ovakva ideja? Pa još mokra?", "Skoro nisam video nešto gluplje i smešnije", samo su neki od komentara.