Užas!

OTIŠLA JE NA NADOGRADNJU TREPAVICA I DOŽIVELA HOROR: Kozmetičarka joj ih odsekla, a razlog će vas šokirati! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Doživela užasno neprijatno iskustvo!

Izvor: TikTok/Screenshot/lashesbyleenax

Nadogranja trepavica sve je popularnija u poslednje vreme, a jedna žena doživela je užasnu neprijatnost od svoje kozmetičarke.
Zapravo, video je na TikToku objavila kozmetičarka, koja očigledno svoj potez smatra potpuno ispravnim, a evo šta se dogodilo.

Naime, žena je došla kod kozmetičarke, ova joj je nadogradila trepavice, a kada je došlo vreme za plaćanje i klijentkinjina kartica je odbijena, kozmetičarka je uzela makaze i odsekla joj trepavice!

Kozmetičarka je video objavila na društvenoj mreži uz reči "najgori klijent", a snimak je pregledan više od milion puta i ljudi su uglavnom šokirani.

"Ma daj, odsekla si joj i njene prirodne trepavice", "ne, brate, ako odsečeš moje prirodne trepavice, i ja ću tebi nešto odseći", neki su od komentara zgranutih žena.

Druge kažu da je kozmetičarka preterala.

"Nikad neću doći kod tebe! To je tako tužno, mogla je da ode i podigne novac", "šta, ne postoji ništa za skidanje trepavice pa si morala da sečeš", "to što joj je kartica odbijena ne znači da nema novca", "razumem da joj je odbijena kartica, ali... ma daj, bre", uglavnom su joj pisali pratioci, dok je jedna žena poručila da bi i ona "uradila isto".

(MONDO)

Pročitajte i ovo:

Tagovi