Unakazila se

KAD ČUJETE ŠTA JOJ SE DESILO, ZABEZEKNUĆETE SE: Spržila je lice, privremeno oslepela, a sada šalje UPOZORENJE svima FOTO

Autor Nataša Petrović

Ova devojka kaže da joj lice nikad nije bilo gore, a evo šta se desilo i zašto sada upozorava druge!

Izvor: Instagram/Screenshot/tillywhitfeld

Zvezda australijskog "Velikog brata" Tili Vitfeld na društvenim mrežama objavila je fotografije na kojima je njeno lice prekriveno ranama i ožiljcima.

Ova devojka to je uradila kako bi upozorila druge. Naime, Tili je želela da se reši ožiljaka od akni koje je imala, pa je na društvenim mrežama potražila savete kako to da uradi. Na jednom TikTok profilu je videla devojku koja pokazuje kako da se kožnih problema rešite sami akupunkturom, u kućnim uslovima, i odlučila da isproba.

Kao što je jasno po fotografijama, sve je pošlo po zlu, a Tili je čak završila i u bolnici sa privremenom gubitkom vida zbog infekcije i otoka.

"Lice mi nikada nije bilo tako crveno i upaljeno", rekla je devojka i upozorila sve da nikako ne isprobavaju slične "uradi sama" savete sa interneta jer bi posledice mogle da budu ozbiljne.

"Nemojte da slušate savete u kojima se preporučuje da kod kuće uradite nešto što bi trebalo da se rade stručnjaci i lekari", poručila je Tili.

(MONDO)