FOTO

ODETE NA JEFTINO POVEĆANJE USANA, POSLE SE ČUDITE KADA VAM OTPADNU: Dr Colić objasnio kako da prepoznate LAŽNE hirurge

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Dr Milan Colić objasnio šta će se dogoditi ako odete "ko zna gde" da povećate usne!

Izvor: TV Prva/screenshot

Sve više devojaka priča horor iskustva iz salona u kojima su im radili estetske zahvate pogrešno, ili bez ikakvih kvalifikacija! Srbija je šokirana slučajem mladića školovanog za mesara, koji je zajedno sa majkom cvećarkom "operisao" u salonu koji su reklamirale čak i estradne zvezde. 

Hirurg dr Milan Colić rekao je na Prvoj da je teško komentarisati ovakve slučajeve, a pritom "ostati pristojan". 

"Ne mogu da shvatim, svi ti ljudi koji nemaju kvalifikacije a reklamiraju se po Instagramu, pa valjda je prvi deo Hipokratove zakletve vezan za to da ne smeš učiniti štetu? To je za psihijatrijsko veštačenje, šta se vama dogodi u glavi da odlučite da se namerno bavite poslom u kojem ćete unakažavati ljude", rekao je on.

"Planirano, sa predumišljajem, naplaćujete ogromne pare za prevaru. Napravite katastrofu. Prevarant koji tu nešto bocka, ne pravi efekat ali ni štetu, to mi je jasno... Vi ovde ciljano idete na doživotno unakaženje, na licu gde ga je nemoguće sakriti", rekao je on.

Pročitajte ispovest pacijentkinje Katarine Lijović i pogledajte kako sada izgleda!

Katarina je ispričala da joj je "doktor" stavio biopolimer, za koji dr Colić kaže da nije odobren u mnogim zemljama, ali u regionu i dalje jeste.

"Biopolimer sme da se koristi u Albaniji, Makedoniji, Srbiji, kako ga Švajcarska ne odobri? Sto puta je jeftiniji od hijalurona, ali kada se iskomplikuje, usna će da otpadne. To je neregistrovano sredstvo koje nema dozvolu. Nema biopolimer registraciju niti će je ikada imati, a viđate ga na reklamama raznih salona", rekao je on.

"Kada usna otpadne, jer je ovo trajno sredstvo, ne postoji operacija koja će to adekvatno rešiti. A svi dolaze u salone i kažu, hoću trajno povećanje. Eto vam trajnog povećanja", rekao je on.

(MONDO)