Kidaju!

URAGANKE PLJUJU ZBOG ODEĆE, A POKRILI BI SE UŠIMA DA ZNAJU KO IH JE OBUKAO: Madona i Bijonse OTKIDAJU na njega

Autor Maja Gašić

Reakcije na društvenim mrežama pršte!

Izvor: YouTube/screenshot/Eurovision Song Contest

Srpske predstavnice za ovogodišnju pesmu Evrovizije, trio "Hurricane", odnosno "Uraganke", nastupa večeras u Roterdamu, a slike sa generalne probe osvanule su na njihovim Instagram nalozima, kao i na zvaničnom profilu manifestacije. 

Osim što je evrovizijska publika "otkinula" na atraktivnu Ivanu Nikolić, za koju kažu da "nešto tako do sada nisu videli", predmet komentara je bila i garderoba koje su naše devojke ponele.

Zlobni komentari osvanuli su na Tviteru, a Srpkinje su komentarisane da "podsećaju na bugarske maturantkinje". Atraktivna scenska garderoba, sa obiljem strasa, šljokica u i čipke, kao i duboke čizme do polovine butina, ideja su poznatog kreatora Borisa Kargotića, dizajnera koga je svetu otkrila hip-hop zvezda Niki Minaž.

Nije prošlo mnogo, za njegovim ekscentričim i raskošnikm kreacijama poludele su i druge velike zvezde poput Lejdi Gage, Bijonse, pa i Madone, koja je Kargotićevu kreaciju nosila na proslavi sopstvenog rođendana.

Za one koji nisu upućeni i kojima se ove kreacije čine kao nešto što bi "bugarske maturantkinje nosile", neka prelistaju malo knjigu klijenata ovog mladog dizajnera poreklom iz Splita.

Kad je reč o domaćim zvezdama, gotovo da nema ko nije poželeo da nosi njegove kreacije, a njemu samom, kako je nekada davno izjavio, na početku karijere velika inspiracija bila je Jelena Karleuša koja ga i danas rado nosi.

Tagovi