Stil

SAMO JE ŽELEO DA POMIRIŠE NJENU VAG*NU, A ONDA JE NASTAO HAOS: Muškarac traži od Gvinet 5 miliona dolara

Autor Maja Gašić

Sveća sa mirisom vagine ponovo u žiži javnosti.

Izvor: YouTube/screenshot/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Sveća sa mirisom vagine Gvinet Paltrou koju prodaje firma ove oskarovke, ponovo je u žiži javnosti. O neobičnom predmetu koji prodaje njena kompanija  "Goop" dosta se plemisalo, a sada se javila jedna nezadovoljna mušterija i rešila da "presavije tabak".

Teksašanin Kolbi Votson tražio odštetu od Gvinetine kompanije u vrednosti od pet miliona dolara nakon incidenta koji se desio u njegovoj kući. Naime, Votson tvrdi da je sveća sa mirisom glumičine vagine bukvalno eksplodirala na njegovom noćnom stočiću.

Votson navodi da je sveća gorela otprilike tri sata pre nego što je eksplodirala i zapalila se. Na stolu je ostao "crni otisak" od nagoretina, a teglica u kojoj je bila mirišljava sveća bila je "ugljenisana i crna".

Na sreću, Kolbi nije povređen, ali njegovi advokati traže odštetu za Votsona, ali i druge mušterije koji su ne svojom krivicom prevareni da kupe neispravne i opasne sveće s mirisom vagine.

Oglasila se i Gvinetina kompanija koja je odbacila ove optužbe, nazvavši ih neozbiljnim i bezočnim pokušajem da se naruži firma i ošteti za veliku sumu novca.

"Stojimo iza brendova koje predstavljamo i sigurnosti proizvoda koje prodajemo", rekao je portparol "Goop-a" za medije.