Šta vi kažete?

POTROŠENE SU SILNE PARE, ALI DŽABA: Srpski dizajner osuo paljbu po NAJGORE obučenima na Evroviziji! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Evrovizija se završila, a srpski dizajner dao svoj sud – evo ko je bio najgore odeven!

Eurosong se završio, a iako je pobedio predstavnik Italije, naše devojke privukle su mnogo pažnje, kako svojim glasovima i nastupom, tako i lepotom i odećom koju su nosile.

Za njihove kostime bio je zadužen domaći dizajner Boris Kargotić, čiji je kaput nedavno obukla i čuvena Madona, ali kaže da to prošlo "mimo njega" jer mu je životni san bila Evrovizija.

"Konkurencija jaka i šarena, ali dosta njih se istripovalo sa nekim umetničkim pravcem", kaže Boris o kostimima koje smo gledali u Ahoj areni gde je održana Evrovizija.

Iako su neposredno pred dolazak u Roterdam na društvenim mrežama kružili komentari da su naše predstavnice obučene kao "bugarske maturantkinje", Borisa negativni komentari ne pogađaju.

"Ti komentari nisu konstruktivni u trenutku kada je sve završeno i ne može da se popravi. Ničemu ne služe. Imao sam sreću da u jeku negativnih komentara, koji naravno stižu iz naše zemlje, Madona obuče naš kaput i začepi usta svima. Da smo birali momenat, bolji ne bismo izabrali. Sebi sam najveći kritičar. Znam ja gde sam mogao i šta sam mogao, i šta ne valja. Verujte mi znam bolje od bilo koga", objašnjava on.

Dizajner je dao svoj sud i o najbolje i najgore obučenim predstavnicima na Evroviziji.

"Najbolje su obučeni Srbi jer da sam hteo da napravim nešto drugo, ja bih napravio. Ovo mi je najbolje. Najgori mi je San Marino. Ono ni sa čim veze nema. Devojka kojoj ne možeš da proceniš godine - da li ima dvadeset ili pedeset, sa džogerom na glavi i instant nudlama, na koje su potrošene silne pare, neko je mogao to bolje da sašije.I dosta loših kostima koje su ispratile bezveznjikave pesme, kao što je Grčka. Žali bože kristala i materijala koji mogu fenomenalno da se iskoriste", kaže Boris.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Dizajner kaže i da je zapravo bila dobra odluka što nije poslušao ljude koji su želeli da se za "Uraganke" naprave srebrne kostimi jer su čak četiri pevačice nosile veoma slične haljine.

"Dobro je što sam poslušao sebe. Devojke su mi bile inspiracija i njima to odlično stoji. Mislim da smo ove godine u jako lošoj situaciji napravili dobar posao", zaključio je Boris.

(MONDO/Žena.rs)