Muškarci ne trepću!

AMATERKA JE U KUVANJU, ALI ZARAĐUJE BRDO LOVE: "I da spremaš sendvič, opet bih oduševljeno gledao" (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Amaterska kuvarica pronašla je način da dobro unovči svoje skromno kulinarsko znanje i umeće!

Izvor: Youtube/Screenshot/Ruby Day

Kuvara ima toliko, a amaterskih još i više, zato se jedna devojka dosetila kako da privuče pažnju. Rubi Dej na svom Youtube kanalu ima skoro pola miliona pratilaca, a sve zbog toga što kuva vrlo oskudno odevena, a ponekad i gola – doduše, prekrivena keceljom.

Crvenokosa lepotica iz Teksasa (SAD) sprema svašta – od mafina, preko paste do raznih salata, a sve to noseći samo kecelju, dok ispod nema ništa od odeće. Njeni snimci su veoma gledani, a ako se desi da joj kecelja sklizne i otkrije više nego što bi trebalo, Rubi sve to sakrije emotikonima.

Snimci njenih recepata ne traju dugo, u proseku oko dva minuta, a neki imaju i po gotovo milion pregleda, a iz komentara se vidi da zapravo niko nije tu zbog recepata.

"Ogledao sam ceo video, a čak i ne kuvam", "Nemam pojma šta si spremala za večeru", "Mogla bi da spremaš i najobičniji sendvič, opet bih oduševljeno gledao", neki su od komentara.

Rubi kaže da je cilj nekog kanala da širi "seksi pozitivnost".

"To je sjajna motivacija za ljude da kuvaju. Većina ih dođe da vidi zdrave recept, a ostanu zbog smeha. Volim da snimam videe, zabavni su, a ima i puno dobre hrane", kaže ona.

Ona inače naplaćuje svojim fanovima mesečnu pretplatu od tri do 20 dolara, a takođe u ponudi imai premijum pakete za 50-25 dolara, dok 200 dolara naplaćuje "personalizovane snimke kuvanja", i od toga zarađuje mesečno po nekoliko hiljada dolara.

Pored snimaka kuvanja koje je inicijalno počela da objavljuje, Rubi se snima i dok, recimo, u bikiniju čisti kuću, testira minijaturni bikini u bazenu... 

(MONDO)