Neverovatno!

KRENUO JE NA SESTRINO VENČANJE I IZGUBIO NOVČANIK: Kada mu je stigao paket, nije mogao da dođe sebi od šoka!

Autor Nataša Petrović

Neverovatna priča, obrt kakav nikad ne biste očekivali!

Gubljenje novčanika jedna je od najneprijatnijih stvari koja može da vam se desi, ne samo zbog novca koji u tom trenutku imate unutra, već i zato što najveći broj nas unutra drži i razne kartice i dokumenta.

Ali, kako se ispostavlja iz ove priče, ponekad je čak i dobro izgubiti novčanik...

Hanter Šamat je 20-godišnji momak koji je putovao iz Omahe u Las Vegas na sestrino venčanje, sa 60 dolara u novčaniku, ličnom kartom, debitnom karticom i potpisanim čekom.

Kao što možete da pretpostavite izgubio je novčanik, ali imao je sreće da ga je našao čovek koji je novčanik vratio njegovoj majci.

Ali, ne samo što ga je vratio, već je unutra i dodao još novca!

"Našao sam ovo na letu iz Omahe do Denvera, u 12 redu, iza sedišta F. Mislio sam da biste ga želeli nazad. Sve najbolje. P. S. Zaokružio sam novac na 100 dolara da biste mogli da proslavite vraćanje novčanika. Zabavite se", napisao mu je u poruci čovek koji se misteriozno potpisao samo inicijalima TB.

Kasnije je otkriveno da je reč o Todu Braunu, sa kojim se mladić i lično upoznao i zahvalio što mu je vratio novčanik.

"Želim lično da se zahvalim Todu Braunu i njegovoj ženi što su mi vratili veru da ima sjajnih ljudi, da svet nije crn kako ponekad izgleda", napisala je kasnije na Facebooku majka mladića koji je izgubio novčanik.

S druge strane, Tod kaže da je po ličnoj karti shvatio da je reč o mladiću od 20 godina, da je video i potpisan ček i shvatio da on krpi kraj sa krajem.

"Pomislio sam kakav je osećaj dobiti novčanik nazad i dodao sam malo novca da može da proslavi".

Ovaj dobri čovek kaže da je jednostavno želeo da uradi pravu stvari poručuje da "nije tako teško biti dobar".

(MONDO)