Top!

NIJE SLUČAJNO OBUKLA ŽUTO! Anastasijina se*si haljina ima posebnu simboliku - njena poruka je jasna!

Autor Maja Gašić

Pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka srpske folk-dive Cece, slavila je juče 23. rođendan u jednom beogradskom lokalu.

Izvor: ATA Images/Anotnio Ahel

Među zvanicama na gala žurki se, osim porodice i Cecinog dečka Bogdana Srejića, našla estradna elita, a kako se šuškalo, pozvani su samo oni koji su se vakcinisali protiv korone.

Ponosna mama Ceca mamila je uzdahe u nikad kraćoj haljinici optočenoj svetlucavim kamenjem koja je isticala njene vitke noge.

Kratka suknja bila je i odabir Sandre Miljaković, devojke Viktora Živojinovića, kao i modne influenserke Tamare Kalinić koja je izgledala besprekorno u maloj crnoj haljini sa efektnim detaljem od perja.

Ipak, sva pažnja bila je usmerena na slavljenicu koja je za ovu posebnu priliku odabrala seksi korset haljinu sa dubokim šlicem, a koja je izazvala burnu reakciju u javnosti i pokrenula polemike – da li je to Cecina naslednica došla na slavlje bez gaćica?

Efektna kreacija je pristajala kao salivena mladoj Anastasiji, a reklo bi se i da ova haljina nosi posebnu simboliku. Žuta, dominantni trend među bojama za ovu sezonu, vezuje se za Sunce, životnu radost i pozitivnost, što je simbolična poruka u ova izazovna vremena kada se drugu godinu zaredom ceo svet bori sa opasnim virusom.

Ova boja predstavlja i kreativnost – još jedan važan simbol u profesionalnom smislu za mladu pevačicu koja je posle dužeg vremena objavila dve nove pesme koje, sudeći po prvim reakcijama publike, pretenduju da postanu hitovi.

Zanimljivo je i da je žuta boja Blizanaca, horoskopskog znaka u kojem je pevačica rođena.

Kasnije, u toku večeri, Anastasija se presvukla u ništa manje izazovnu srebrnu kreaciju, takođe korset model, a na osnovu snimaka koji su osvanuli na društvenim mrežama, reklo bi se da je provod bio nezaboravan!