Auuu, šta to bi?

TO VIŠE NI NEMCI NE NOSE! Nataša "patosirala" izdanjem - ovako nešto nije viđeno još od 70-ih! FOTO

Autor Maja Gašić

Mislili smo da se taj trend nikada neće vratiti...

Izvor: Lepa i Srecna

Pevačica Nataša Bekvalac uživa u jutarnjim ritualima, u prvoj kafi koju voli da popije na miru, bez stresa i žurbe. Dolazak toplijeg vremena izmamio je na terasu, ali budući da je sedela u hladu, gde je temperatura nešto niža, Nata je morala da se propisno obuče.

U ležernom, kućnom izdanju, majici i trenerci i bez trunke šminke, pevačica je izgledala veoma lepo i odmorno, ali jedan detalj je sve pokvario.

Modni greh koji se još od 70-ih godina prošlog veka pripisivao samo Nemcima i Rumunima (a koji su nekada važili za narode sa najmanje ukusa), ovog puta je napravila i Bekvalčeva. Preko soknica, koje su se istina slagale sa neboplavom majicom, obula je japanke. 

I mada je kombinacija čarapica (istina, prozirnih i svilenih) i sandala i papuča poslednjih sezona veoma trendi, ovo ipak nije ta modna priča. 

Natino opuštanje na terasi u neočekivanoj kombinaciji "dokumentovano" je i objavljeno na njenom Instagram storiju, a budući da je pevačica miljenica publike, velika je verovatnoća da će joj ovaj "modni skandal" oprostiti.

Šta vi kažete, da li su japanke preko čarapica "podnošljive"?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt