Stil

7 MILIONA LJUDI NE VERUJE OČIMA - OVA HALJINA JE OSTARILA! Platila se*si model po ugledu na Kim, a dobila... FOTO

Autor Maja Gašić

Svi na mrežama vrište od smeha - šta se desilo s haljinom, ostarila u putu?

Izvor: tiktok/@nat.tyson

Ako kupujete onlajn i do sada vam se nije dogodilo da umesto predmeta sa slike dobijete nešto potpuno drugačije, onda ste zaista imali sreće. Korisnici društvenih mreža redovno objavljuju svoja nimalo prijatna iskustva sa ovom vrstom šopinga, ali ono što je dobro - koliko god da su prevareni, sve prihvataju sa osmehom. 

Pa tako je nedavno i jedna korisnica TikToka po imanu Natali podelila sa prijateljima priču svoje drugarice, a koja je nasmejala sve na ovoj mreži. Devojka je naručila seksi haljinu od satena, sa dubokim šlicem i dekolteom, a ono što je dobila ne bi ni njena baba obukla....

Natali je objavila video u kojem je pokazala kako je haljina izgledala na sajtu onlajn prodavnice, a zatim kako je izgledala kada je stigla na kućnu adresu nesrećne devojke...

"Prijateljica moje sestre naručila je haljinu preko interneta i… Samo pogledajte", rekla je u videu i pokazala kako je haljina zapravo trebalo da izgleda.

Haljina je koštala 33 dolara a nije ni nalik izazovnom modelu koji je devojka naručila. Kako su korisnici ove mreže primetili "to nije ni 's' od seksi, takav kroj bi pre pristajao nekoj starijoj gospođi".

"Šta se desilo s haljinom? Ostarila 200 godina u putu?", našalila se jedna korisnica TikToka,

Otkako je objavljen, video je prikupio više od 7 miliona pregleda i 500 hiljada lajkova, a bukvalno su svi umirali od meha.

"Ne mogu, to je zapravo nečija zavesa", napisala je u komentarima jedna korisnica, dok je druga dodala:

"Izgleda kao čaršaf za krevet! Mnogo je gore nego što sam zamišljala."