"Ovako izgleda moj dan"

BILA JE MISICA I DOKTORKA, A ONDA SE UDALA: Svi je osuđuju zbog načina na koji živi – našminkam se, pa uzmem da čistim!

Autor Nataša Petrović

Završila medicinu, postala misica, a onda se udala i promenila život iz korena.

Izvor: Youtube/Screenshot/Cynthia L

Sintija Loven nekada je bila mis Kanade, završila je medicinu, a pre nekoliko godina odlučila je da sve to ostavi iza sebe i potpuno promeni svoj život.

Nakon udaje, Sintija je rešila da se "uhvati oklagije" i postane tradicionalna žena, ona koja brine o kući i svemu ostalom, dok je muž onaj koji zarađuje za hleb.

Ona na YouTube-u objavljuje snimke o svom tradicionalnom načinu života, i kaže da je pre samo nekoliko godina bila vrlo frustrirana svojim životom.

"Jednostavno nisam osećala želju da postanem poslovna žena, već da postanem tradicionalna žena i domaćica. Trebalo je da budem doktorka. Moj suprug zarađuje novac, a ja brinem o kući", kaže ona o tome kako sada živi.

"To što sve radim sama kod kuće mi pruža zadovoljstvo, mnogo više u poređenju sa poslom koji sam radila".

Pored toga što "služi" svog supruga, Sintija mu je prepustila i da on donosi sve važne odluke, da on bude taj koji "vodi" u braku i kaže da nema nikakav problem sa tim, "a suprug se oseća cenjenijim".

Bivša misica kaže da joj dan počinje odlaskom u teretanu, zatim vodi psa u šetnju, pa se vraća nazad kući da obavi sve što ima od kućnih poslova za taj dan.

Uprkos tome što svakog dana pere, pegla i čisti, Sintija se svakodnevno šminka, uvija kosu i stavlja nakit, i tako sređena obavlja kućne poslove.

Kada završi sve, uključujući usisavanje i potiranje podova, seda da kratko odmori i sa sovom nosi svesku u koju zapisuje ukoliko ima neke veće zadatke koje treba da obavi.

Nakon toga, postavlja sto kako bi njen muž mogao da večera čim dođe s posla.

"Obično se motam po kući čekajući muža da stigne, a ako dođe kasno, samo mu umotam večeru da se ne hladi i odem u krevet".

Uprkos tome što se njen život svodi na obavljanje kućnih poslova, Sintija tvrdi da vodi vrlo ispunjen život.

"Što više kućne obaveze posmatraš kao posao, to ti donosi više zadovoljstva, baš kao u bilo kojoj profesiji i karijeri, želiš da imaš ciljeve", zaključuje.

(MONDO)