Stil

U RESTORANU TRAŽILA VEGANSKI MENI I DOŽIVELA NEVIĐENU SCENU: Zbog onoga što je konobar uradio ostala je bez reči!  

Autor Nataša Petrović

Žena zatražila veganski jelovnik u restoranu, a doživela je scenu koju neće zaboraviti.

Kada sednete u neki restoran, pored dobre hrane, očekujete i da zaposleni budu ljubazni prema vama. Ali, kao što svi znamo, nije uvek tako.

Žena po imenu Lisa Kuni iz Edinburga otišla je na večeru u jedan restoran, kako bi uživala u obroku sa svojom porodicom. S obzirom na to da je veganka, ona je upitala konobara da li u meniju postoje obroci koji su veganski, nakon čega je dobila jelovnik sa zaokruženim veganskim jelima i uvredljivom porukom.

"Veganska s*anja su zaokružena", pisalo je ceduljici zakačenoj za jelovnik.

Lisa kaže da je bila potpuno preneražena ovakvim događajem i da je veoma razočarana.

"Pitala sam konobara da li postoje neki veganski obroci u njihovom jelovniku, rekao je da mora da pita kuvara. Vratio se i predao mi meni za koji je bila zakačena cedulja sa porukom koja je spala, a onda ju je moj tata podigao i pokazao mi šta piše. Prvo nisam mogla da veruje, onda sam bilja ljuta i uznemirena, to je uvredljivo i neprofesionalno, a takođe zanemaruje i bilo kakvu potencijalnu alergiju", kaže Lisa.

Kaže da je, nakon što je njena porodica završila večeru, otišla da razgovara sa menadžerom koji joj se izvinio i rekao da je poruka potpuno neprihvatljiva.

(MONDO)

Tagovi