Muškarci ga brane, žene napadaju

KUMA GA PITALA ZAŠTO NIKAKO NE MOŽE DA NAĐE MUŽA: Bio je brutalno iskren i sada ga mrze sve žene sveta!

Autor Nataša Petrović

Hteo je da bude iskren, ali to mu se obilo o glavu!

Jedan muškarac je anonimno na Redditu podelio svoju priču, u kojoj se požalio kako je zbog iskrenosti došao u veoma nezavidan položaj. On je, naime sedeo u kafiću sa svojom kumom, koja ga je pitala zašto ona nikako ne može da nađe muškarca za ozbiljnu vezu, a kasnije i brak.

On je želeo da bude iskren, pa joj je odgovorio da misli da je razlog u tome što je "lepa, ali malo debela".

"Mislim da je to zaista razlog jer su mi čak i neki moji prijatelji rekli da bi izašli s njom da ima koji kilogram manje. Moja iskrenost nije prošla dobro. Jako se uvredila i rekla mi je da nikada ne bi menjala svoj fizički izgled ni zbog koga. Od te večeri nismo razgovarali", požalio se on.

Dodao je da je odlučio da tu priču podelio anonimno jer ga grize savest zbog čitave situacije, pa je pitao ljude šta oni misle o tome.

I dok su muškarci uglavnom stali na njegovu stranu, poručujući mu da nema razloga da ga grize savest zato što je bio iskren, žene su se "udružile" protiv njega.

"Sram te bilo, kako si mogao tako nešto da joj kažeš", "Žene nisu samo telo, grudi i noge, žene su mnogo više od svega toga, prestanite da nas tretirate kao da nemamo ličnost, karakter i osećanja", samo su neki od komentara koje su mu dame uputile.

Šta vi mislite, da li je pogrešio što je bio iskren ili je možda trebalo samo malo ublaži istinu?

(MONDO)