Jezivo!

PODIGLA JE TEPIH U NOVOJ KUĆI I DOŽIVELA HOROR: Snimak od 5 miliona pregleda - svi joj pišu da se HITNO preseli! (VIDEO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Snimak žene koja je digla tepih u novoj kući i pronašla ispod nešto jezivo zapalio TikTok!

Izvor: TikTok/dontbeanasshole/printscreen

Jedna žena podelila je snimak nastao kada je prvi put pomerila tepih u svojoj novoj kući. Obično kada se preselimo, proveravamo da li su ispravne instalacije, nameštaj, da li su sve pločice u redu ili je prostoru potrebno krečenje, ali ovakav šok retko ko doživi!

Pomerila je tepih i pronašla iscrtani obris tela na podu, a pored njega markerom napisan "broj slučaja"!

"Nije mi smetalo što sam znala da je neko u kući umro, ali mi je rečeno da je umro prirodno. Zamislite moje iznenađenje kada sam podigla podne obloge i zatekla ovo", rekla je ona.

Na prljavom podu ispod tepiha nalazi se fleka u obliku ljudskog tela, pored koje piše "broj slučaja 091101" i datum.

Pogledajte!

"OK, ovo je zaista jezivo", prokomentarisala je žena u videu koji je pogledalo pet miliona ljudi, a ima više od pet hiljada komentara. Uglavnom joj poručuju - odmah se preseli!

"Ja bih odmah napustila ovu kuću", "obavezno istraži ko je i kako zaista umro", ali postoje i komentari u kojima joj govore da su prethodni vlasnici možda samo hteli da se našale.

"Nemoguće da je ovo sve krv, morali bi da zamene pod zbog biološke opasnosti", napisao je jedan pratilac.

Ženi su savetovali da obris tela, kao i fleku pored njega, isprska hidrogen peroksidom i vidi da li će zapeniti, tvrdeći da će pena biti siguran signal da je zaista u pitanju krv. Isprskala je i - zapenilo je...

(MONDO)