Dozlogrdilo joj

"MOJA ĆERKA (30) JE LENŠTINA I PARAZIT, ISPIJA KAFE I VAŽNO JOJ JE SAMO DA JE LEPA": Očajna majka iz Srbije traži pomoć!

Autor Nataša Petrović

Majka čija 30-godišnja ćerka ne radi i živi na račun roditelja očajna zatražila savet!

Izvor: BGStock72/Shutterstock.com

Mladi ljudi u kasnim dvadesetim ili tridesetim godinama, koji još uvek žive na račun roditelja, nažalost, nisu baš neka retkost u našoj zemlji.

Neki od njih prosto ne mogu da se snađu i nađu posao, a ima i onih koji uživaju da žive na maminoj i tatinoj "grbači". Takođe, ima i roditelja kojima to ne smeta, ali i onih koji bi želeli da se to promeni.

Upravo takav je slučaj jedne žene iz Srbije koja se na forumu ana.rs požalila na svoju 30-godišnju ćerku, koja je jedva završila srednju školu, važno joj je samo da bude lepa i ne radi ništa. Ona je od ostalih na forumu zatražila savet jer, kako kaže, ne zna da li je ona kriva ili je njena ćerka prosto takva, a evo šta su joj drugi savetovali.

Izvor: Screenshot/ana.rs

"Zavrni slavinu i neka počne sama da zarađuje kako zna i ume", jedan je od saveta, dok drugi poručuju ženi da ozbiljno porazgovara sa ćerkom i podseti je da roditelji neće biti živi zauvek, te da će morati nekad sama da plaća račune.

"Nađite joj posao sad", savetuju, a preporuka nekih je i da gleda da joj se ćerka bogato uda i tako "brigu prebaci na drugoga", a neki joj prebacuju i da je sama kriva što nije više verovala u svoje dete.

(MONDO)