Stil

POZNATE FACE ODMERILE SNAGE NA KALIŠU: Turnir u stonom fudbalu na Burger festivalu (FOTO)

Autor Petar Dragosavac Izvor Promo

Beogradski vikendi su uvek za prepričavanje, a od kad je tu Burger festival: itekako ima o čemu da se priča!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Najukusniji burgeri, DJ-jevi koji pozivaju na djuskanje, zabavni sadržaj i osveženje na svakom koraku: samo je deo preukusne atmosfere koja vas još ovog vikenda čeka na Kališu!

Dobre priče se prepoznaju, pa smo juče na Kalemegdanu spazili i poznata lica kako uživaju uz burgere i pogodite šta - stoni fudbal! Kika Jovanović, Borko iz grupe THC u društvu njihovog DJ-ja, mladi reper Mixa Vujić - samo su deo ekipe koja je razdrmala omiljeni gradski festival.

Da sve bude uzbudljivije - žiri u sastavu: Ana Ostojić iz magazina Elle, DJ Timbe, Travis Meeks i Katka Lapelosova su doneli odluku i pobednikom proglasili: beogradski Fat Boys! Publika kaže za nijansu drugačije i #PublicAward, nagradu od glasa javnosti, osvojio je čuveni Ž burger! Specijalna nagrada za najbolji štand otišla je u ruke uigranog Burger bara!

Danas nas očekuje zatvaranje festivala i DJ-jevi spremni da veliko finale učine još većim! Dođite i uživajte u pobedničkim burgerima i festivalu koji je obeležio leto na Kališu!

Ulaz je besplatan za sve, a vi budite prvi koji će znati sve o dešavanjima na najukusnijem festivalu u Beogradu - pratite Burger Fest Instagram stranicu.

DISCLAIMER: Partneri koji su nam pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događaja su: Turistička organizacija Beograda, Coca - Cola, Peroni, Mastercard, Dijamant i Grand Kafa. Posebno se zahvaljujemo Gradu Beogradu - Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima i opština Stari grad, bez čije podrške realizacija ovog događaja ne bi bila moguća.