Stil

ZBOG NEPRISTOJNE MAJICE JE IZBACILI IZ TERETANE: Žene su u šoku, nikome nije jasno u čemu je problem?! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Devojka izbačena iz teretane zbog "nepristojne" majice!

Izvor: TikTok/Screenshot/pennevodkaplease

Bilo je slučajeva u svetu kada su ženama zabranjivali ukrcavanje u avion zbog nepristojne odeće, dešavalo se to i u teretanama, ali u ovom slučaju nikome nije jasno šta je tačno problem.

Devojka po imenu Elana podelila je na TikToku neprijatno iskustvo koje je doživela u jednoj teretani u Nju Džerziju. Naime, ona je na sebi imala crveni topić i duboke helanke, ali su joj zaposleni u teretani rekli da je prekršila dres kod i da može ili da se "pokrije" ili da napusti teretanu.

U klipu koji je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako je izgledala, čak joj se koža i nije videla, tj. čitav stomak je bio pokriven. "Ako vam se ne sviđam, u redu, ali pazite šta pričate", poručila je Elana u videu koji je nazvala "vreme je da nađen novu teretanu".

Ovaj slučaj iznervirao je mnoge žene jer im nije jasno na osnovu čega je izbačena, tj. kakav je to dreskod pre prekršila.

"Kakvo je njihovo objašnjenje? Ja ovde ne vidim ništa problematično", "To je smešno, ja upravo u njihovoj teretani vežbam u sportskom brushalteru i šortsu – došla si da vežbaš, ono što nosiš ne bi trebalo da je važno", neki su od komentara.

Nakon što je Elana u komentarima pojasnila da su joj rekli da joj je majica prekratka i da bi trebalo da nosi ili dužu majicu ili dublje helanke, mnoge devojke su joj poručile da definitivno treba da nađe drugu teretanu.

Nakon izvesnog vremena oglasio se i predstavnik teretana koji je priznao da je zaposleni pogrešio, te da će kontaktirati Elanu kako bi joj se izvinili.

(MONDO)

Pročitajte i ovo:

Tagovi