Neviđena kraljica!

UČITELJICA OTKRILA KAKO IZGLEDA LETOVANJE KADA STE DEBELI: Nikad iskreniji video oduševio 5 miliona ljudi – CARICA!

Autor Maja Gašić

Učiteljica je na društvenim mrežama objavila takozvani vodič kroz putovanja za osobe sa viškom kilograma gde je potanko objasnila sa kojim problemima se na letovanju susreću debeli.

Izvor: Twitter/Screenshot/@itsmaryfran

Sa kojim se sve problemima susreću punačke osobe na letovanju i nikad iskrenijem videu otkrila je učiteljica Meri Fren (27), a njen snimak je postao viralan preko noći i ne samo osvojio pregršt lajkova, već i naiskrenije reči podrške i zahvalnosti.

Ova bucka je izuzetno popularna na TikToku gde neprestano deli savete svojim "sapatnicama" sa viškom kilograma, crtice iz svakodnevnog života, ali na jedan vedar i duhovit način, što je razlog njene masovne popularnosti.

Pa tako je nedavno Meri otkrila i šta osobe sa viškom kilograma mogu da očekuju na letovanju - kakvi ih sve problemi očekuju u hotelu, a mnogi će vas nasmejati do suza. Ovaj mali priručnik za bucke je nazvala "Vodič kroz putovanja za debele". Istina je da zapravo, da niko i ne pretpostavlja koliki problem može da predstavlja običan "standardni" peškir za nekog kao što je Meri...

"Hajde da razgovaramo o peškirima za bazen, jer kao što znamo, peškiri u hotelima su sra*e. Uzela sam ovaj planiran za bazen i vidim da je nešto malo veći od peškira u kupatilu. Dakle, možemo da biramo da li ćemo da prekrijemo prednju ili zadnju stranu? Hajde da pokrijemo pozadinu", kaže kroz smeh i dodaje da čak i tako jedva uspeva da ga veže na stomaku. 

Meri je sprovela korisnike TikToka i kroz hotelsku sobu, pa dodala da očigledno niko ne razmišlja o debelima i koliko će im boravak biti udoban.

"Kao što se vidi, kupatilo normalno izgleda, sve dok vam ne zatreba šolja na koju ne možete da se smestite", otkriva problem sa kojim se većina punačkih sreće u životu, ne samo u hotelskom smeštaju. 

Stolice takođe nisu planirane za one sa viškom kilograma - ne može da se "ugura" u baštensku garnituru i uživa u kafici na balkonu...

Merin video pogledalo je nešto više od pet miliona ljudi, a gotovo da nema osobe koja joj se nije zahvalila na iskrenost. 

"Ti si neviđena carica", pisali su mnogi u komentarima.