Ne mogu više da trpe

ALJKAVOG DRAGANA SU KOMŠIJE OSRAMOTILE ZA SVE PARE: Na ulazu u zgradu mu ostavili HIT poruku! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Ljudima iz jedne zgrade u Beogradu se smučila aljkavost komšije Dragana, pa su rešli da na ovaj način reše problem!

Izvor: Mondo

Svima nam se nekad desilo da danima ne stižemo da očistimo stan ili nam se, recimo, nagomilaju sudovi u sudoperi. Međutim, ništa od toga nije dramatično, barem dok ne počne da smeta ljudima koji žive u okolini jer onda znači da su se stvari otrgle kontroli i da je nered veći nego što se nama možda čini.

U svakom slučaju, higijenu u prostoru u kojem živimo treba da održavamo pre svega zbog sebe, a ne zbog komšiluka.

Elem, da se ne ponašaju svi u skladu sa tim, pokazuje i poruka na jednoj zgradi u Beogradu, koja se proširila društvenim mrežama. Komšijama se smučio neprijatan miris u zgradi, pa su odlučili da na vratima ostave poruku komšiji Draganu, za čiji stan smatraju da je izvor smrada.

"Komšija Dragane, želimo da te upozorimo da ćemo pozvati Komunalnu policiju ako u nekoliko narednih dana ne preduzmeš ozbiljno čišćenje svog stana i izbacivanje otpada zbog kojeg se širi nepodnošljiv miris", upozorila ga je Skupština stanara.

Dok je s jedne strane ova poruka smešna, sa druge strane je i tužna, a još je tužnije što u mnogim zgradama u Srbiji postoji poneki "komšija Dragan".

"Da nije možda komšija Dragan ne daj Bože umro", upitala je jedna korisnica Instagrama, dok neki ističu da na sve strane ima ljudi poput komšije Dragana i da tu "nema pomoći".

Takođe, jedan korisnik je izneo i slično iskustvo koje je imao u zgradi gde živi.

"Dobićete odgovor da policija i inspekcija nisu nadležne jer on u svom stanu može i deponiju da napravi ako želi, a od smrada se ne umire. Imali smo sličan problem sa komšijom iz čijeg stana su se po celoj zgradi širile bube, a nije hteo da pusti ekipu za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju. Ekipa prođe kroz sve stanove i podrume, ali ne kroz jedan stan, a za mesec dana opet cela zgrada ima bube. No, srećno komšijama, možda ga urazume", poručio je.

(MONDO)