Stil

ELLE x L:AW CONCEPT: Upoznajte arhitekte koji će stilizovati Ulicu kralja Petra specijalno za FASHION STREET događaj

Izvor Promo

Lokalni dizajneri, autentični modni komadi i pravi fashion party očekuju vas 17. jula na FASHION STREET događaju koji organizuju ELLE magazin i online platforma L:AW concept.

Izvor: Promo

Takođe, pored navedenih sadržaja, očekuju vas brojna iznenađenja i jedinstven doživljaj u Ulici kralja Petra u Beogradu, a za to su se posebno pobrinuli arhitektonski biro Mitarh i salon nameštaja Promenada Furniture.

Arhitekta Dušan Grujović iz biroa Mitarh istakao je da je najveći izazov u stilizovanju ulice za ovaj događaj zapravo zatvaranje fasada zastorima koji bi svu pažnju usmerili na dizajnere, kreacije i modne detalje, kao i specijalne štendere koje je za ovaj događaj pripremio salon nameštaja Promenada Furniture. Predstavnica ove kompanije istakla je da su bili jedni od retkih koji su mogli da ispune sve maštovite i kreativne zahteve ELLE x LA:W concept platforme.

Vreme je da ponovo krenemo u kupovinu i noćni izlazak, a FASHION STREET u epicentru Beograda postaje mesto na kome se neverovatan shopping pretvara u nezaboravan večernji provod!

Jedna ulica, dva brenda, 130 dizajnera - čekamo vas!