Svi ga jure!

DEVOJKE MU ŠALJU BEZOBRAZNE PORUKE, MUŠKARCI GA ČASTE: Za sve je kriva sličnost sa fudbalerom, vidite li kojim? (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Zbog sličnosti sa poznatim fudbalerom, Deni Meklohlin ne može da se odbrani od devojaka, a muškarci ga redovno časte pićem!

Izvor: Instagram/Screenshot/harrykanelookalike

Često dečaci u detinjstvu govore da bi voleli da budu ovaj ili onaj fudbaler, a ovom muškarcu se ta želja ostvarila na potpuno neočekivan način. Deni Meklohlin (29) je zbog velike fizičke sličnosti sa fudbalerom Harijem Kejnom, zatrpan raznim bezobraznim ponudama devojaka.

"Poruke mi samo stižu jedna za drugom, ovo je neverovatno", kaže Deni, inače srećno zaljubljen, koji ističe da su njegovu sličnost sa fudbalerom prvi put primetili u izlasku sa drugovima sa koledža.

"Čekali smo u redu da uđemo u noćni klub, mislim da je Hari tada dao gol protiv Arsenala. Meni to nikad nije palo na pamet dok mi prijatelji nisu rekli i odjednom su u sve noćne klubove ulazili džabe i preko reda, kao da smo nešto posebno", iskren je ovaj momak.

Kaže da je sve to bilo veoma vidljivo i na koledžu jer su odjednom svi želeli da se druže sa njim.

Deni, koji je inače nešto viši od Harija Kejna, dodaje i da ga ljudi često zaustavljaju na ulici da se fotografišu sa njim, a isto se dešava u kafićima, u metrou...

Ponekad napolje izađe u dresu Engleske sa Kejnovim imenom na leđima i kaže da je neverovatno kako čim edna osoba to primeti, svi je slede.

Od 2018. godine Deni je svoju sličnost sa poznatim fudbalerom koristio kako bi ga glumio u videima i na događajima, a sve što zaradi na taj način, ovaj momak daje u dobrotvorne svrhe Centru za istraživanje raka prostate, u uspomenu na svog oca koji je preminuo.

(MONDO)