Svi će poželeti iste!

DOŠLA DA GLEDA NOVAKA U CIPELAMA OD 4.000 DINARA! Kejt Midlton iznenadila na Vimbldonu, stil joj je savršen! (FOTO)

Autor Maja Gašić

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, prisustvuje finalu teniskog turnira u Vimbldonu na kojem se za trofej bore naš Novak Đoković i Italijan Mateo Beretini, a njena stilska kombinacija je pomalo iznenađujuća, ali pun pogodak!

Vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Viljama, Kejt Midlton, pojavila se na finalnom meču teniskog turnira u Vimbldonu, a u kojem se za pehar takmiče naš Novak Đoković i Italijan Mateo Beretini.

Kejt, velika obožavateljka tenisa, nije propustila da odgleda finale turnira, a kao i uvek bila je savršeno stilizovana za ovu priliku.

Bebi roze haljinu uklopila je sa sandaletama na visoku potpeticu i klač torbicom iste boje. Inače, ovaj model haljine je omiljen britanskoj vojvotkinji i savršeno ističe njenu figuru. Nebrojeno puta do sada imali smo prilike da je vidimo u "jednostavnoj" kreaciji na kopčanje i zatvorenim okovratnikom, midi dužine i sa kaišem u struku, ali ovog puta je odabrala boju koja nije tipična za nju.

Omiljene boje lepe Vilijamove supruge i majke njihovo troje dece su tamnozelena, bordo, crvena i plava, a ovog puta se opredelila za nežniju varijantu.

Inače, iza bebi roz kreacije stoji londonski dizajner "Beulah", a košta 695 funti, što je otprilike nešto više od 95.000 dinara. I dok je haljina, neuobičajeno za Kejt koja je poznata po tome što često nosi komade kupljene onlajn i po niskim cenama, nešto skuplja, cipele su pak "popravile" situaciju. 

Reč je o poznatom brendu obuće čiji modeli su dostupni i u Srbiji, a koštaju skromnih 30 funti, odnosno oko 4.000 dinara.

Zanimljivo, cipele su i svojevsrni iskorak kada je reč o modnom stilu Ketrin od Kembridža. Ona najčešće nosi salonke u "nude" boji sa tankom štiklom, a ovog puta je odabrala moderniju varijantu sandaleta sa kaišem oko zgloba i debljom potpeticom. Ovaj i njemu slični modeli su veoma popularni među srpskim devojkama već par godina unazad.