Stil

ŽENE ME RAZAPINJU ZBOG OVIH FOTKI: Kažu da se zbog njih osećaju loše, vidite li u čemu je problem? (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Majka dvoje dece na meti negativnih komentara zbog fotki na društvenim mrežama – evo šta je razlog.

Izvor: Instagram/Screenshot/caitlinfladager

Influenserka iz Kanade, Kejtlin Flededžer (27), majka dvoje dece koju na Instagramu prati više od 300.000 ljudi, na toj društvenoj mreži objavljuje fotke iz svog svakodnevnog života. Na njima je uglavnom sređena, ponekad pozira u kupaćim kostimima, ali njen izgled zasmetao je mnogima, koji joj ostavljaju negativne komentare.

"Ovo su samo neki od komentara koje mi pišu: 'Kad objavljuješ takve slike, krupniji ljudi se zbog njih osećaju loše', 'jedeš li nešto?', 'ja sam za pozitivan odnos prema telu, ali ti si premršava', 'nema šanse da tako izgledaš i da jedeš nešto', 'nema šanse, ja se izgladnjujem svaki dan i ne izgledam tako', 'daješ loš primer ćerki, tužno', 'pojedi nešto, muškarci ne vole da glođu koske'. Vi možda mislite da je loše samo vređati nekog zbog debljine, ali ni ovakvi komentari nisu u redu", kaže Kejtlin.

"Uvek nas uče da ne smemo da komentarišemo nečije telo, niti da pitamo nekog kako se i zašto ugojio. Međutim, svima je u redu da negativno komentarišu kada je neko sitan i pretpostavljaju najgore stvari o njemu, poput bolesti ili zavisnosti", ističe.

Inače, influenserka je na društvenim mrežama pokazivala i strije na stomaku koje su joj ostale posle porođaja, delila svoje nesigurnosti u vezi sa izgledom, a sve u cilju prihvatanja sopstvenog tela i pomaganja drugima da to isto učine.

(MONDO)

Tagovi