Blamčina!

OTIŠLA U PROVOD, PA DOŽIVELA NEVIĐENI BLAM: Ceo klub joj video BAPSKE gaće, a sve zbog greške koju je napravila! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Devojka koja je napravila grešku zbog koje su svi u izlasku mogli da vide njen donji veš, kaže: "Ovo samo meni može da se desi!"

Izvor: TikTok/Screenshot/rhiaadams1

Ria Adams (26), obukla je svetlo plavu haljinu na bretele i otišla u provod u noćni klub. Napravila je, međutim, jednu grešku zbog koje joj je kasnije bilo užasno neprijatno.

Došavši u klub, shvatila je da zbog svetla svi prisutni mogu da vide da ispod haljine nosi "bapske" gaće!

"Moja drugarica Čelsi i ja odlučile smo u poslednjem trenutku da ćemo da izađemo u grad i popijemo nekoliko pića.

"Sedela sam i pevušila, fotografisala se, kada mi je Čelsi rekla da mi se gaće jasno vide ispod haljine zbog UV svetala. Toliko me je bilo sramota da sam odmah želela da odem, ali onda sam shvatila koliko je to smešno i odlučila da napravim video za TikTok. Nisam se odavno sređivala, tako da nisam ni razmišljala o tome, gledala sam samo da mi bude udobno", priznaje Ria.

Iako ona kaže da "samo njoj može da se desi", ispostavilo se da nije tako, pošto su se mnoge devojke pronašle u njenom videu.

"Ovo mi je ulepšalo jutro. Tako nešto lako i meni može da se desi", "dođavola, zašto mi ovo zvuči poznato?", neki su od komentara devojaka, dok su joj neke u šali savetovale da "stavi gaćice u torbu".

(MONDO)