Bizarno!

OBJAVIO OGLAS DA IZDAJE STAN, ALI SVI GA SADA NAZIVAJU ČUDAKOM: Kad čujete koji su njegovi uslovi, bićete u ŠOKU!

Autor Nataša Petrović

Muškarac dao oglas da izdaje stan, ali zbog onoga što traži su ga svi proglasili čudakom!

Izvor: Twitter/Screenshot/ruthblxney/Edvard Nalbantjan/Shutterstock.com

Muškarac u četrdesetim godinama objavio je oglas za izdavanje stana, u kojem je otkrio da živi sa dvadesetogodišnjim devojkama. Dve devojke trenutno žive sa njim, a on u oglasu traži treću, ali insistira da "mora da radi od kuće" i da bude "deo naše male zajednice".

Njegov oglas je podeljen na Twitteru, gde su ga tviteraši kritikovali zbog zabrinjavajućih zahteva koje ima od svoje buduće stanarke, zbog čega je čovek, navodno, skinuo oglas.

U oglasu je, između ostalog, pisalo da nova cimerka "ne sme da radi van kuće", kao i da bi trebalo da bude neko ko je pisac, umetnik ili student, i ko će želeti da se bavi baštovanstvom.

"Jedinstvena prilika da delite četvorosobnu kuću sa još tri osobe, pored plaže u Dablinu, povoljna cena. Trenutno u njoj žive 1 – vlasnik (muškarac u četrdesetim) koji je penzionisan i inače je pasionirani baštovan, 2 – Brazilka (devojka), bavi se IT-jem, u dvadesetim godinama, radi od kuće i 3 – Amerikanka (devojka), master student IT-ja, u dvadesetima, studira od kuće.

Očekujem da bi to odgovaralo piscu, umetniku ili nekome ko studira od kuće. Tražimo nekoga koga interesuje priroda, baštovanstvo i učestvovanje u našoj maloj zajednici. Ne tražimo osobu koja živi modernim načinom života, u trci s vremenom i koja radi izvan kuće".

Vlasnik je takođe naglasio da je cena kirije veoma niska (50 evra) jer "primarni cilj nije komercijalni, već želja da nađu pravu osobu koja će doneti dobru energiju".

Izvor: Twitter/Screenshot/ruthblxney

Korisnici društvenih mreža su kritikovali kriterijume koje vlasnik ima za buduću stanarku, a jedna žena je napisala i da "savetuje potencijalnim stanarima da se klone tog mesta".

Mnogi su komentarisali da sve zvuči kao da je "reč o nekoj sekti", te da je vlasnik "čudak".

Zbog velikog broja negativnih reakcija, čovek je navodno najpre prepravio oglas, a zatim ga u potpunosti izbrisao.

(MONDO)

Tagovi