Za nevericu!

NALAZILA OPUŠKE PO DVORIŠTU, PA POSTAVILA KAMERU: Kad je pogledala snimak, nije mogla da veruje svojim očima!

Autor Nataša Petrović

Žena ispričala šokantnu priču – proverila kameru, pa shvatila da komšinica danima koristi njeno dvorište, evo i za šta!

Izvor: Prinscreen Youtube/

Anonimna žena iz Velike Britanije koja živi u kući u blokovima, na stranici Mumsnet ispričala je neverovatnu priču.

Naime, nakon što je primetila da se u njenom dvorištu dešava nešto čudno jer je nekoliko puta zaticala da stvari nisu na svom mestu, ugradila je nadzornu kameru, kako bi otkrila šta je u pitanju.

Ispostavilo se da je njena komšinica svakodnevno dolazi da se sunča, nekad ostajući i po šest sati u njenom dvorištu, opušteno uživajući na ležaljkama, kao da je kod svoje kuće!

"Došla sam večeras s posla i pronašla sam dva opuška od cigareta na stazi pored ležaljke. Proverila sam kameru i videla da su komšije preskakale zid da uđu u dvorište, a zatim su sedeli u mom dvorištu od dva popodne do osam uveče, koristeći moj sto i stolice", napisala je iznervirana žena.

Ona je napisala da je reč o ljudima koji žive u kući do njene, ali nemaju dvorište niti baštu, a zatim dodala i sa druge strane kuće imaju park i veliku travnatu površinu koju mogu da koriste.

Da stvar bude još gora, to se nije desilo samo jednom, već besna žena veruje da njene komšije koriste njeno dvorište otkako je počelo lepo vreme, a po tome što vide da joj kola nisu pakrirana na prilazu, znaju kada nije kod kuće.

Ističući da njene komšije nisu baš fini i prijateljski nastrojeni ljudi, ona je od drugih zatražila savet kako da se nosi sa ovom situacijom.

"Ne znam kako da to rešim, živim sama i bojim se da će stvari eskalirati, ali ne mogu ni da dozvolim ovo – šta biste vi uradili?", upitala je.

Ljudi su zaista bili zaprepašćeni ovom pričom, što se vidi i po komentarima.

"Ne mogu da verujem, kako neko može opušteno da leži u tuđem dvorištu, znajući da vlasnik može da naiđe svakog trenutka?", upitala je jedna devojka.

Drugi su joj davali savete, poput toga da možda napiše ceduljicu i zamoli ih da više ne koriste njeno dvorište, a zatim im to gurne po dvrata.

"Možeš li da staviš na zid nešto što će ih sprečiti da se popnu preko? To je užasno od njih", jedan je od komentara, a bilo je i onih u kojima joj savetuju da na vrh zida stavi šiljke i tako ih spreči da preskaču u dvorište.

"Pričaj naglas ostalim komšijama da misliš da neko koristi tvoje dvorište, ali da ne znaš ko, pa reci da ćeš staviti kameru. Možda bi to moglo da upali, a da ne moraš direktno da se suočiš sa njima".

"Ja bih napisala poruku i ostavila je na stolu: ’Preskačete u dvorište, snimljeni ste i pozvaću policiju’", poručila joj je jedna žena.

Šta biste vi uradili?

(MONDO)